18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kolo0707 2014-06-22, 8:57 2
zacne gleby
Zgłoś
bloodwar 2014-06-22, 9:04 4
Mógłbym zapętlić i oglądać w nieskończoność jebanych pedałów na deskach

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
ala963 2014-06-22, 9:21 2
Wy też macie wrażenie,że ci wszyscy deskorolkarze tylko się wywracają, łamią i obdzierają?

~Nie daję piw Ratoshiemu
Zgłoś
zagiel1111 2014-06-22, 9:37 12
Krotko, szybko i na temat. Najlepszy tego typu filmik kiedykolwiek. Wincyj?
Zgłoś
peterpod1990 2014-06-22, 9:55
kiedyś sprawiało mi ból samo patrzenie na te łamane kości, otarcia i inne urazy..
teraz sprawia mi radość patrzenie na ból tych debili

leci piwko za poprawienie mi nastroju
Zgłoś
sard 2014-06-22, 11:59
Pięknie matka ziemia przyjmuje ich na swe włości, aż chce się obejrzeć więcej takich składanek - bo tu sama esencja.
A oni dalej bez ochraniaczy
Zgłoś
mozi 2014-06-22, 13:27
ładnie sklejają te triki na pysk
Zgłoś
Piwo 2014-06-22, 16:31 5
Po przejściu tonego hawka pro skatera odblokowywały się taśmy BAILS pamięta ktoś?
Zgłoś
pedriux 2014-06-22, 16:39 3
Ten widok sprawia, że serce się raduje.
Zgłoś
zuku73 2014-06-22, 16:40 4
Żadnych przerw i zbędnego pierdolenia, książkowa kompilacja
Zgłoś
zelur 2014-06-22, 16:47
1:00 buty spadły, pewnie nie żyje.
Zgłoś
marmar 2014-06-22, 16:47
Fajnie się patrzy, zwłaszcza jak taki pierdolnie gołą głową w beton. Tylko że leczy się ich potem za nasze pieniądze. Już lepiej jakby się od razu zabił.
Zgłoś
Pabjan 2014-06-22, 16:51
I teraz pytanie, skąd się biorą tacy wariaci? Śmiem podejrzewać, że większość z nich nie jest w stanie wyprodukować potomstwa, z tak obitymi worami.
Zgłoś
PanPaszczak 2014-06-22, 16:52
Dobrze, że mają kaski albo ochraniacze na łokcia/kolana no, ale przecież to dla ciot jest, prawdziwi skejci nie potrzebują ... -___-

Swoją muzykę, religię i inne pierdoły zachowaj dla siebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów