📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógłbym zapętlić i oglądać w nieskończoność jebanych pedałów na deskach
~Nie daję piw Ratoshiemu
Krotko, szybko i na temat. Najlepszy tego typu filmik kiedykolwiek. Wincyj?
kiedyś sprawiało mi ból samo patrzenie na te łamane kości, otarcia i inne urazy..
teraz sprawia mi radość patrzenie na ból tych debili
leci piwko za poprawienie mi nastroju
teraz sprawia mi radość patrzenie na ból tych debili
leci piwko za poprawienie mi nastroju
Pięknie matka ziemia przyjmuje ich na swe włości, aż chce się obejrzeć więcej takich składanek - bo tu sama esencja.
A oni dalej bez ochraniaczy
A oni dalej bez ochraniaczy
I teraz pytanie, skąd się biorą tacy wariaci? Śmiem podejrzewać, że większość z nich nie jest w stanie wyprodukować potomstwa, z tak obitymi worami.
Dobrze, że mają kaski albo ochraniacze na łokcia/kolana no, ale przecież to dla ciot jest, prawdziwi skejci nie potrzebują ... -___-
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów