📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jak widze tych zjebów, którzy dostaja wpierdol od policji, to az morda sie usmiecha
Zaczynając od tego...chyba Ci się coś materiał nie udał bo z tego co tutaj widzę, film przedstawia parę całkiem udanych akcji policji...A i jeszcze jedno..sam jestem policjantem więc chuj Ci w dupę...
O kurwa jacy co poniektórzy to gangsterzy, no no W internecie JP a w domu czeka ulubiona ogórkowa W mundurówkach (a w szczególności tak znienawidzonej przez rzesze gimnazjalistów Policji) trafiają się chuje to fakt, ale to chyba gdziekolwiek nosa nie wyściubisz z domowego zacisza za które płaci mama i tata to można spotkać człowieka lżej lub bardziej jebniętego na łeb albo "równiejszego" od innych. Większość policjantów ma taką a nie inną robotę, chcą normalnie żyć i przy okazji pilnują porządku za co chwała im. A jak ktoś ma takie a nie inne doświadczenia no to cóż jak w życiu-raz trafisz na idiotę a innym razem na normalnego człowieka.
Spotykałem już i Policjantów, jak i psów. Kobita z dochodzeniówki, gdy dowiedziała się, że siedzę przed nią w związku z 0,63g trawy burknęła tylko „Psy.. powinni Pana puśćić" sprawdziła czy nie nagrywam rozmowy i dodała „Pan siedzi cicho, a ja piszę takie zeznania, żeby Panu było najlepiej" Takim policjantom szacunek i chwała. Z drugiej strony kurwy z OPP; jeździ taki jełop w suce, marsowa mina i spocona dłoń gorączkowo zaciśnięta na klamce. I to wielkie mniemanie o sobie, zdarza się pajac młodszy ode mnie, a uparcie żąda żebym mówił mu per „Pan" gdy do mnie zwraca się „młody, chłopaku, kudłaty" czy bezpardonowo mnie „tyka". Dowódca wozu zazwyczaj prezentuje jakiś poziom chociażby z racji wieku, ale co z tego?
W sumie odkąd znieśli służbę zastępczą (miast do woja, mogłeś odsłużyć w policji) takich baranów w prewencji jest mniej, ale niestety dalej stanowią większość.
Nie wiem czy wiecie ale testy wiedzy ogólnej nie dyskwalifikują w przyjęciu do Policji, testy sprawnościowe owszem, ale nie są trudne.
Mam dobrego kumpla, który długie lata przepracował w wydziale kryminalnym, stąd wiem jak to mniej więcej wygląda.
Podsumowując: policja jest niezbędna, ale wyszkolona, odpowiedzialna i dobrze opłacana policja, bo za pracę jaką wykonują odpowiednia płaca należy się jak psu buda.
Szacunek prawdziwym Policjantom, jebać psy!
Spotykałem już i Policjantów, jak i psów. Kobita z dochodzeniówki, gdy dowiedziała się, że siedzę przed nią w związku z 0,63g trawy burknęła tylko „Psy.. powinni Pana puśćić" sprawdziła czy nie nagrywam rozmowy i dodała „Pan siedzi cicho, a ja piszę takie zeznania, żeby Panu było najlepiej" Takim policjantom szacunek i chwała. Z drugiej strony kurwy z OPP; jeździ taki jełop w suce, marsowa mina i spocona dłoń gorączkowo zaciśnięta na klamce. I to wielkie mniemanie o sobie, zdarza się pajac młodszy ode mnie, a uparcie żąda żebym mówił mu per „Pan" gdy do mnie zwraca się „młody, chłopaku, kudłaty" czy bezpardonowo mnie „tyka". Dowódca wozu zazwyczaj prezentuje jakiś poziom chociażby z racji wieku, ale co z tego?
W sumie odkąd znieśli służbę zastępczą (miast do woja, mogłeś odsłużyć w policji) takich baranów w prewencji jest mniej, ale niestety dalej stanowią większość.
Nie wiem czy wiecie ale testy wiedzy ogólnej nie dyskwalifikują w przyjęciu do Policji, testy sprawnościowe owszem, ale nie są trudne.
Mam dobrego kumpla, który długie lata przepracował w wydziale kryminalnym, stąd wiem jak to mniej więcej wygląda.
Podsumowując: policja jest niezbędna, ale wyszkolona, odpowiedzialna i dobrze opłacana policja, bo za pracę jaką wykonują odpowiednia płaca należy się jak psu buda.
Szacunek prawdziwym Policjantom, jebać psy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów