18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Faile policji
Gogul • 2012-12-24, 23:31
Porcja soczystych faili policji

nie znalazłem, jak było to wsadzić w dupe.
Zgłoś
MIhau_ 2012-12-25, 19:25
Wiekszosc akcji to nie sa faile.
Zgłoś
ukcioo 2012-12-25, 21:36 2
jak widze tych zjebów, którzy dostaja wpierdol od policji, to az morda sie usmiecha
Zgłoś
RmX 2012-12-25, 21:58 3
Ja mam tylko tyle do powiedzenia:

Zgłoś
Detee 2012-12-25, 22:33
Zaczynając od tego...chyba Ci się coś materiał nie udał bo z tego co tutaj widzę, film przedstawia parę całkiem udanych akcji policji...A i jeszcze jedno..sam jestem policjantem więc chuj Ci w dupę...

" Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeśli nie ma własnego... " - Sokrates
Zgłoś
PanBrowar 2012-12-26, 10:50
O kurwa jacy co poniektórzy to gangsterzy, no no W internecie JP a w domu czeka ulubiona ogórkowa W mundurówkach (a w szczególności tak znienawidzonej przez rzesze gimnazjalistów Policji) trafiają się chuje to fakt, ale to chyba gdziekolwiek nosa nie wyściubisz z domowego zacisza za które płaci mama i tata to można spotkać człowieka lżej lub bardziej jebniętego na łeb albo "równiejszego" od innych. Większość policjantów ma taką a nie inną robotę, chcą normalnie żyć i przy okazji pilnują porządku za co chwała im. A jak ktoś ma takie a nie inne doświadczenia no to cóż jak w życiu-raz trafisz na idiotę a innym razem na normalnego człowieka.

Najpierw pomyśl, potem napisz-nigdy na odwrót
Zgłoś
smyndryl 2012-12-26, 16:41
Hm, ciężki temat..
Spotykałem już i Policjantów, jak i psów. Kobita z dochodzeniówki, gdy dowiedziała się, że siedzę przed nią w związku z 0,63g trawy burknęła tylko „Psy.. powinni Pana puśćić" sprawdziła czy nie nagrywam rozmowy i dodała „Pan siedzi cicho, a ja piszę takie zeznania, żeby Panu było najlepiej" Takim policjantom szacunek i chwała. Z drugiej strony kurwy z OPP; jeździ taki jełop w suce, marsowa mina i spocona dłoń gorączkowo zaciśnięta na klamce. I to wielkie mniemanie o sobie, zdarza się pajac młodszy ode mnie, a uparcie żąda żebym mówił mu per ƒ„Pan" gdy do mnie zwraca się „młody, chłopaku, kudłaty" czy bezpardonowo mnie „tyka". Dowódca wozu zazwyczaj prezentuje jakiś poziom chociażby z racji wieku, ale co z tego?

W sumie odkąd znieśli służbę zastępczą (miast do woja, mogłeś odsłużyć w policji) takich baranów w prewencji jest mniej, ale niestety dalej stanowią większość.

Nie wiem czy wiecie ale testy wiedzy ogólnej nie dyskwalifikują w przyjęciu do Policji, testy sprawnościowe owszem, ale nie są trudne.

Mam dobrego kumpla, który długie lata przepracował w wydziale kryminalnym, stąd wiem jak to mniej więcej wygląda.

Podsumowując: policja jest niezbędna, ale wyszkolona, odpowiedzialna i dobrze opłacana policja, bo za pracę jaką wykonują odpowiednia płaca należy się jak psu buda.

Szacunek prawdziwym Policjantom, jebać psy!
Zgłoś
MrBadyl92 2012-12-26, 23:01
zna ktos kawalek? wpada w ucho
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów