📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
to z psem powalajacym dziewuche pod koniec to istne kurestwo
śmiecie do reszty śmieci tyle w temacie
ogarnijcie sie gimbusy pierdolone kurwa, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale z pare lat do pracy trzeba by było się troszke pouczyć co? czy wy doświadczyliście kiedykolwiek jakiegokolwiek okrucieństwa (mi. pałowania, pobicia) od policji, straży miejskiej bez powodu? to,ze kurwa jakiś ćpun śpiewa sobie hwdp jp (jestem pedałem) to nie znaczy, że kurwa wy też musicie nienawidzić policji i straży miejskiej bo to jst modne. Wyobraźcie sobie co by bylo gdyby ich nie było kurwa, wszędzie bójki wandalizm itd świetnym przykładem jest tutaj święto uchwalenia konstytucji 3ciego maja i parady kurwa...
JEBAĆ POLICJE !!
PS: napisałem tak bo chciałem być fajny !
wybaczcie, że w takich odstępach pisze ale dopiero teraz mi się to rzuca w oczy. Widzicie, że te filmiki w większości są wycięte tak, że nie widać powodu dla którego policja zaczyna bić 'wielce poszkodowanch'?
JEBAĆ POLICJE !!
PS: napisałem tak bo chciałem być fajny !
wybaczcie, że w takich odstępach pisze ale dopiero teraz mi się to rzuca w oczy. Widzicie, że te filmiki w większości są wycięte tak, że nie widać powodu dla którego policja zaczyna bić 'wielce poszkodowanch'?
Kilka filmików z failami policji (z czego nie wszystkie to faile), do tego czarny rap, zapewne gadają tam jaka to policja jest z piekła rodem. A żeby Wam nie było mało to macie jeszcze kilka komentarzy powyżej panów recydywistów, którzy byli bici co godzinę przez strażników więziennych.
Kaptur na głowę, łańcuch na szyję i do szkoły, bo dzisiaj sprawdzian z religii, liczę na 4+
Kaptur na głowę, łańcuch na szyję i do szkoły, bo dzisiaj sprawdzian z religii, liczę na 4+
perefecto napisał/a:
ogarnijcie sie gimbusy pierdolone kurwa, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale z pare lat do pracy trzeba by było się troszke pouczyć co? czy wy doświadczyliście kiedykolwiek jakiegokolwiek okrucieństwa (mi. pałowania, pobicia) od policji, straży miejskiej bez powodu? to,ze kurwa jakiś ćpun śpiewa sobie hwdp jp (jestem pedałem) to nie znaczy, że kurwa wy też musicie nienawidzić policji i straży miejskiej bo to jst modne. Wyobraźcie sobie co by bylo gdyby ich nie było kurwa, wszędzie bójki wandalizm itd świetnym przykładem jest tutaj święto uchwalenia konstytucji 3ciego maja i parady kurwa...
W życiu 4 razy byłem przesłuchiwany jako świadek. Dostałem kilka mandatów niesłusznie, i kilka razy skończyło się na pouczeniu, mimo że należał mi się mandat. Byłem spisywany niezliczoną ilość razy, czasem przez policjantów, z którymi nawet spoko się gadało, a czasem przez jebanych służbistów, których celem było okazanie swojej wyższości.
Miałem trochę kontaktu z policją, więc wiem że wśród nich są normalni ludzie, ale są też psy, które czują się ponad prawem, nadużywają lub przekraczają swoje uprawnienia i gnębią młodzież nawet bez powodu. Takich psów nienawidzę.
Dodam jeszcze, że nie słucham rapu, nie chodzę z kapturem na głowie, nie wykrzykuję haseł typu "chwdp", albo "Jebać policję", nie jestem gimbusem i śmieszy mnie całe to JP.
A Ty miałeś jakieś doświadczenia z policją? Bo piszesz jak ignorant, wypowiadający się na tematy, o których niema zielonego pojęcia.
JP na 100% !!! Potem idź z płaczem na komendę, że ukradli Ci rower.
kilka faili z udziałem Policji, a nie Policji
Bez straży miejskiej wszystkim żyło by się lepiej. Co do Policji, jest różnie, podobnie jak z uzytkownikami tego portalu. Cywilizowaną policję można spotkać w cywilizowanych krajach - Dania, Szwecja, Norwegia itd. W Polsce przy gnoju, z którym mają codziennie styczność, wymaganych kwalifikacjach, średnim poziomie inteligencji, polskiej mentalność oraz systemie awansów ciężko o to aby policjanci debile byli niewielkim odłamem. Z reguły im młodszy, tym większe gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów