18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Faile policji
Gogul • 2012-12-24, 23:31
Porcja soczystych faili policji

nie znalazłem, jak było to wsadzić w dupe.
Zgłoś
m................r 2012-12-24, 23:58 10
to z psem powalajacym dziewuche pod koniec to istne kurestwo
Zgłoś
PiotrekStW 2012-12-25, 0:06
śmiecie do reszty śmieci tyle w temacie
Zgłoś
Gogul 2012-12-25, 0:07
po to wstawiam, żeby ośmieszyć
Zgłoś
leoy 2012-12-25, 0:32
Jebać psiarnie, ale za nawijkę w tle zimniutki bro leci !
Zgłoś
JakiesGowno 2012-12-25, 1:02 15
ogarnijcie sie gimbusy pierdolone kurwa, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale z pare lat do pracy trzeba by było się troszke pouczyć co? czy wy doświadczyliście kiedykolwiek jakiegokolwiek okrucieństwa (mi. pałowania, pobicia) od policji, straży miejskiej bez powodu? to,ze kurwa jakiś ćpun śpiewa sobie hwdp jp (jestem pedałem) to nie znaczy, że kurwa wy też musicie nienawidzić policji i straży miejskiej bo to jst modne. Wyobraźcie sobie co by bylo gdyby ich nie było kurwa, wszędzie bójki wandalizm itd świetnym przykładem jest tutaj święto uchwalenia konstytucji 3ciego maja i parady kurwa...
JEBAĆ POLICJE !!

PS: napisałem tak bo chciałem być fajny !

wybaczcie, że w takich odstępach pisze ale dopiero teraz mi się to rzuca w oczy. Widzicie, że te filmiki w większości są wycięte tak, że nie widać powodu dla którego policja zaczyna bić 'wielce poszkodowanch'?
Zgłoś
Bobikufel 2012-12-25, 1:19 2
największy fail policjanta?
narodziny -.-
Zgłoś
l................5 2012-12-25, 1:35 29
Kilka filmików z failami policji (z czego nie wszystkie to faile), do tego czarny rap, zapewne gadają tam jaka to policja jest z piekła rodem. A żeby Wam nie było mało to macie jeszcze kilka komentarzy powyżej panów recydywistów, którzy byli bici co godzinę przez strażników więziennych.
Kaptur na głowę, łańcuch na szyję i do szkoły, bo dzisiaj sprawdzian z religii, liczę na 4+
Zgłoś
juniordg 2012-12-25, 17:24
słabe te faile
Zgłoś
adamczys 2012-12-25, 17:31
Ktos wie co to za piosenka?
Zgłoś
Rejtan 2012-12-25, 17:51 13
perefecto napisał/a:

ogarnijcie sie gimbusy pierdolone kurwa, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe ale z pare lat do pracy trzeba by było się troszke pouczyć co? czy wy doświadczyliście kiedykolwiek jakiegokolwiek okrucieństwa (mi. pałowania, pobicia) od policji, straży miejskiej bez powodu? to,ze kurwa jakiś ćpun śpiewa sobie hwdp jp (jestem pedałem) to nie znaczy, że kurwa wy też musicie nienawidzić policji i straży miejskiej bo to jst modne. Wyobraźcie sobie co by bylo gdyby ich nie było kurwa, wszędzie bójki wandalizm itd świetnym przykładem jest tutaj święto uchwalenia konstytucji 3ciego maja i parady kurwa...

W życiu 4 razy byłem przesłuchiwany jako świadek. Dostałem kilka mandatów niesłusznie, i kilka razy skończyło się na pouczeniu, mimo że należał mi się mandat. Byłem spisywany niezliczoną ilość razy, czasem przez policjantów, z którymi nawet spoko się gadało, a czasem przez jebanych służbistów, których celem było okazanie swojej wyższości.
Miałem trochę kontaktu z policją, więc wiem że wśród nich są normalni ludzie, ale są też psy, które czują się ponad prawem, nadużywają lub przekraczają swoje uprawnienia i gnębią młodzież nawet bez powodu. Takich psów nienawidzę.

Dodam jeszcze, że nie słucham rapu, nie chodzę z kapturem na głowie, nie wykrzykuję haseł typu "chwdp", albo "Jebać policję", nie jestem gimbusem i śmieszy mnie całe to JP.

A Ty miałeś jakieś doświadczenia z policją? Bo piszesz jak ignorant, wypowiadający się na tematy, o których niema zielonego pojęcia.
Zgłoś
kokos7 2012-12-25, 17:55
w zasadzie druga akcja to fail uciekiniera
Zgłoś
Analna wagina 2012-12-25, 18:41 2
JP na 100% !!! Potem idź z płaczem na komendę, że ukradli Ci rower.
Zgłoś
kickyourheadoff 2012-12-25, 18:59
kilka faili z udziałem Policji, a nie Policji
Zgłoś
exculibrus 2012-12-25, 19:11
Bez straży miejskiej wszystkim żyło by się lepiej. Co do Policji, jest różnie, podobnie jak z uzytkownikami tego portalu. Cywilizowaną policję można spotkać w cywilizowanych krajach - Dania, Szwecja, Norwegia itd. W Polsce przy gnoju, z którym mają codziennie styczność, wymaganych kwalifikacjach, średnim poziomie inteligencji, polskiej mentalność oraz systemie awansów ciężko o to aby policjanci debile byli niewielkim odłamem. Z reguły im młodszy, tym większe gówno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów