Kolejna porcja upadków, wypadków, kolizji i stłuczek, czyli to, co każdy sadol lubi najbardziej (nie ma tylko bab z kutasem ). Znowu jakość nie powala, ale to, co najważniejsze widać dokładnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rozumiem gości na ścigaczach, czy crossach, że się wypierdolą ... Ale mają kaski, dobry sprzęt i umiejętności a wyjebanie się to tylko kolejna próba dojścia do perfekcji .
Ale jak widzę akcje taki cepów jak od 0:00 do 0:06 to mnie chuj strzela ...
Jedzie na hulajnodze i chce przeskoczyć murek 50 cm ...
Albo jedzie na motorze i "wciska gaz do dechy" jak widzi , że zbliża się do drzewa albo murku ...
Akcja 0:27 mnie rozjebała, równo się ustawili we trójkę a TIR zgarnął każdego, PRZECHUJE
Ale jak widzę akcje taki cepów jak od 0:00 do 0:06 to mnie chuj strzela ...
Jedzie na hulajnodze i chce przeskoczyć murek 50 cm ...
Albo jedzie na motorze i "wciska gaz do dechy" jak widzi , że zbliża się do drzewa albo murku ...
Akcja 0:27 mnie rozjebała, równo się ustawili we trójkę a TIR zgarnął każdego, PRZECHUJE
4:20 jak spierdalal :]
W 04:24 sprawca spierdala z miejsca wypadku. Szybszej ewakuacji to internet chyba nie widział
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
1:59 dobry prosty, prawie jak kliczko
Każdy z sadoli wolałby oglądać to, co jest już po wypadku i jakie były tego konsekwencje, a nie jak jakiś grubas leci smalcem na glebę..
Niektórzy z nich rzeczywiście mieli pecha, ale 90% z nich to po prostu debile! No i muza dobrana fajnie.
Kolejny raz przekonałem się że głupota ludzi nie zna granic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów