Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Faile w Wormsach
BongMan • 2014-05-04, 18:16
Pamiętacie?
Od takich faili obudowa mojego kompa była wiecznie pogięta.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
karolina91 2014-05-04, 18:42 31
Ale zapierdalają na tych linach
Zgłoś
DFM 2014-05-04, 19:15 164
@up

Jak byś chciała możesz tak pozapierdalać na mojej
Zgłoś
Maxinho16 2014-05-04, 19:23 1
Ło skurwesyny, dobre grajki.
Zgłoś
marcinc53 2014-05-04, 19:24 4
Wkurwiający początek, ale akcje dobre.

dupa
Zgłoś
Bankracy 2014-05-04, 20:44
Skąd można ściągnąć tą plansze z samymi minami? np. 9:42
Zgłoś
pi73rmaster 2014-05-04, 21:42 1
Swego czasu grywałem sporo na necie. Tryb gdzie muszą zasuwać na linach, zebrać paczkę i użyć broni wyłącznie będąc na linie nazywał się shoppa. Było jeszcze wall2wall(to samo tylko trzeba dotknąć obu krańców mapy), no i jeszcze wszelkie rope race'y. Grałby
Zgłoś
Mathek 2014-05-04, 21:44 6
Ja nawet nie wiedziałem, że można takie rzeczy robić jak się z lini zerwiesz że sobie włączysz spadochron a te chujki to wszystko tak z granatami napierdalają. Ja jebie :O
Zgłoś
nanab 2014-05-04, 21:52
Lol porażka że ludzie kiedyś w takie denne gierki grali. życie musiało byc nudne
Zgłoś
Kubusiek333 2014-05-04, 21:58 8
Tyle godzin spędzonych na tej grze...
Zgłoś
Kamil1988 2014-05-04, 22:03 39
nanab napisał/a:

Lol porażka że ludzie kiedyś w takie denne gierki grali. życie musiało byc nudne

Te denne gierki jak to wyraziłeś się były bardziej grywalne niż niejedna współczesna produkcja. Producenci gier kiedyś byli typowo nastawieni na sprawienie frajdy graczom (wormsy mój faworyt), a teraz... Gry wypuszczają bez solidnych beta testów i wychodzi coś takiego. Więc jeśli mój link jest dla Ciebie przykładem super gry, a wormsy dno, to stwierdzam, że masz bardzo smutne życie.
Nie będę używał tu wulgaryzmów, ponieważ wyzywanie Cię byłoby w tym przypadku eufenizmem. Twoja własna opinia wyraża więcej niż tysiąc obraźliwych słów.
Zgłoś
zły_skurwiel 2014-05-04, 22:10
zajebiście zmontowane
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów