Akcja z samochodem wymiata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w poprzednich GTA najlepsza była karetka, która potrafiła zajebać 10 przechodniów, żeby uleczyć 1
tak chujowe, że aż nieśmieszne ;__;
Nie rozumiem fenomenu tych filmików, kilku kolesi obserwuje błędy w grze więc nic niezwykłego, śmiejąc się przy tym do łez, ani to śmieszne ani fajne.
@gracii,
Taka sama zasada tyczy się wielorybów, niby nic niezwykłego, można się z tego śmiać, ruchać tego nie idzie... A jednak wielu osobom to się podoba.
@Cougar
Surgeon Simulator 2013 czy tam '12
Taka sama zasada tyczy się wielorybów, niby nic niezwykłego, można się z tego śmiać, ruchać tego nie idzie... A jednak wielu osobom to się podoba.
@Cougar
Surgeon Simulator 2013 czy tam '12
Nie wiem czemu to takie śmieszne, dwóch durni co się śmieja z nudnych bugów w grach.
Rozjebali z tekstem o glory hole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów