📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki kurwa fail compilation z kwietnia ze juz pierwszy z "faili" widzialem tu na sadolu 3 miesiace temu.
edit @down nigdzie nie napisalem ze widzialem tylko jeden z tych ktore sa na filmiku.Czytaj ze zrozumieniem albo nawet nie startuj do gimnazjalnego z humanistyki.
edit @down nigdzie nie napisalem ze widzialem tylko jeden z tych ktore sa na filmiku.Czytaj ze zrozumieniem albo nawet nie startuj do gimnazjalnego z humanistyki.
@up
To co ze jeden widziales dawno ale bylo pare nowych. ostatni najlepszy hehehe ciekawe czy sam by sobie poradzil z tego wyjsc
To co ze jeden widziales dawno ale bylo pare nowych. ostatni najlepszy hehehe ciekawe czy sam by sobie poradzil z tego wyjsc
03:38 Ta scenka jest tak cudownie groteskowa. Ten dźwięk... ten człowiek na masce... xD
Za akcje z motocyklami piwo! Sama jeżdżę i niestety jedną glebę zaliczyłam -.- bolało xD
up sierota i jeszcze sie chwali
Ile razy jeszcze zobaczę tego frajera na motorze co przywalił w czerwone Punto?
Lubię patrzeć jak wypierdalają się motocykliści. Zawsze kurwa winę zwalają na kierowców samochodów jak coś się dzieję. Nieważne, że na odcinku 200m zdążą złamać 10 przepisów. Nie. Jak zapierdalają 120km/h wyprzedzając w terenie zabudowanym ledwo unikając czołówki to pewnie wina aut, że im nie zjechały na pobocze. "Patrz w lusterka. Motocykle są wszędzie" - na trumnę mogę wam to nakleić. Dostosujcie się kurwa do przepisów to nie będzie wypadków.
i popcorn poszedł się jebać
CzarnaOwcaŁowca napisał/a:
up sierota i jeszcze sie chwali
Motocyklista bez gleby to jak żołnierz bez karabinu, ja przynajmniej się nie wstydzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów