📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piłka nożna tak wygląda, wystarczy przestać oglądać pedalską ligę hiszpańską , tylko włączyć kunszt tego sportu, czyli ligę niemiecką lub angielską.
W pilce noznej jak chlop podal chlopu dlon to wielka sprawa. Kazdy jest przyzwyczajony do tego, ze pilkarze to rozpieszczone panienki, ktore strzelaja fochy. W innych sportach takie zachowanie to norma i nikogo to nie dziwi.
Ej co jest? ma ktoś może podrzucić działający link?
uszatok napisał/a:
Gdyby piłka nożna tak wyglądała, to pewnie bym to oglądał, ale jak widzę bandę ciot co chwilę się przewracających i umierających w agonii, to mi się rzygać chce.
Tylko się nie posraj. Włacz ligę angielską a nie ogladasz jakies polskie gówno a potem pierdolisz.
@up
W angielskiej lidze w premiership też roi się od ciot. Nie wiem jak jest w niższych ligach.
Co do tematu, to takie zachowanie powinno być normalnym zachowaniem piłkarza i nie powinno być wcale ubóstwiane. Zrobił to co do Niego należało. Gdyby przegrywali albo remisowali pewnie sytuacja wyglądała by inaczej.
W angielskiej lidze w premiership też roi się od ciot. Nie wiem jak jest w niższych ligach.
Co do tematu, to takie zachowanie powinno być normalnym zachowaniem piłkarza i nie powinno być wcale ubóstwiane. Zrobił to co do Niego należało. Gdyby przegrywali albo remisowali pewnie sytuacja wyglądała by inaczej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów