📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdyby piłka nożna tak wyglądała, to pewnie bym to oglądał, ale jak widzę bandę ciot co chwilę się przewracających i umierających w agonii, to mi się rzygać chce.
Zabomba napisał/a:
Można oglądać do 0:40
dzieki za powiadomienie. Tak właśnie myślałem, że od 40 sekundy już nie można oglądać.
Na pewno wolałbym oglądać takie zachowanie jakie pokazał Hunt niż te Kiesslinga w poniższym filmiku.
Na pewno wolałbym oglądać takie zachowanie jakie pokazał Hunt niż te Kiesslinga w poniższym filmiku.
bo można grać dla przyjemności i dla większego hajsu. Widocznie Hunt już swoje zarobił i ma wyjebane na kolejne miliony z kolejne wygranej
: D
Jakby dostawali 0:2 w pizdę to ni chujuuu że by tak to wyglądało.
Piłka nożna jest dla ciot.
Piłka nożna jest dla ciot.
@grubyzwm
Dla ciot to zrobili specjalnie ciebie.
Dla ciot to zrobili specjalnie ciebie.
Dzisiejsza piłka nożna strasznie sie zeszmaciła. Pamiętam czasy kiedy na boisko wychodzili bohaterowie. Nie pilkarze tylko bohaterowie, którzy dla swojej druzyny byli w stanie indywidualnie wygrać mecz. Gra była twarda i przede wszystkim do końca. Zależało im na zdobyciu gola. Huj że go kopali, faulowali - zawodnik gnał do końca aż całkowicie został przewrócony. (choć i nie zawsze tak było - np starcie maldini z overmarsem. Determinacja holendra była taka, ze po faulu biegł na kolanach do pilki). To był kurwa sport. A dzis???? Piłkarze podkładają się i symulują na kazdym kroku byleby tylko dostać pare metrów pilki dalej do wybicia. HAlo kurwa, to nie rugby, tutaj nie powinno sie gwizdac i zatrzymywąc tylko gnać do przodu. Sędzia powinien interweniować tylko w ostatecznośći! A piłkarze którzy po lekkim dotknięciu symulują i krzyczą na boisku z gleby powinni dostawać od sędziego wpierdol. Gdybyś podszedł na ulicy do takiego pilkarza i lekko go kopnął,ten zasmialby Ci sie w ryj. Na boisku gdy go lekko dotkniesz pada, placze, napierdala węgorza itp itd i ta Ten sport sie stacza. Żądza pieniądza zepchnęła ducha walki na boczny tor. Przez dzisiejsze laleczki, bo tak niestety trzeba nazywać ówczesnych pilkarzy którzy kładą się na murawie po jakimkolwiek kontakcie z nogą rywala , ten sport traci ! Traci na charakterze, a fani koszykówki czy pilki recznej smieja sie ze pilka to sport dla bab. Mają niestety troche racji, gdyż dzisiejsi piłkarze taką kreują postawę.
Zasadnicze pytanie. Jakim kurwa cudem sędzia w ogóle wpadł na podyktowanie karnego??
@uszatok
Nie wiem czy zauważyłeś ale w momencie tej akcji było 0:0 ....
Nie wiem czy zauważyłeś ale w momencie tej akcji było 0:0 ....
W świecie przepełnionym niesprawiedliwością, aż miło się ogląda takie zachowanie. Ci piłkarze pokazali, że mają jaja i honor jest ważniejszy od wyniku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów