Dania - Iran 2003
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
[/video]
I to właśnie jest wspaniały duch sportu, gdzie przed wynikami jest szacunek dla przeciwnika, respekt i fair play. Szkoda że dzisiaj zamiast takich honorowych zachowań możemy oglądać na przykład takie:
@up byłeś kiedyś nabuzowany adrenaliną? może on faktycznie nie skojarzył, że piłka jest wybita jako fair play, poza tym Szachtar i tak oddał gola Norsjaelandowi
@K-Paxian nikt nikomu gola nie oddał. Mieli oddać, ale się rozmyślili.
Brawo dla prawdziwych ludzi postepujących fair (nie tylko na boisku) pomimo ciężkich czasów nie dajmy się zezwierzęcić (może złe słowo) - na boga uśmiechajcie sie do ludzi, wyciągnijcie czasami rękę, znajcie znaczenie słów: "dziękuję, przepraszam, jesteś tak fajną dupcią że od razu mam lepszy dzień widząc Cię" niech stanie się dobro.
@cmariusz bo to miało wyglądać tak, że niby nie oddali, bo potem by ich CCCP UEFA ukarała, tak jak badmintonistów na IO
Dwóch białych gra fair play a czarny nie. Nie mam więcej pytań.
-Otto von Bismarck
I to właśnie jest wspaniały duch sportu, gdzie przed wynikami jest szacunek dla przeciwnika, respekt i fair play. Szkoda że dzisiaj zamiast takich honorowych zachowań możemy oglądać na przykład takie:
murzyn to i ducha fair play podpierdoli
Chodzi o to, że Irańczyk usłyszał gwizdek kończący spotkanie/połowę i złapał piłkę, tak? I teraz pytanie do wiedzących - to był gwizdek z trybun czy sędzia poleciał sobie w chuja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów