Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy oni się kurwa nigdy nie nauczą
a niby jak się mają nauczyć jak nie mają sadistika
kiedyś miałem taką pracę że kontrolowałem studnie kablowe w warszawie po tym jak firmy układały swoją instalacje swoje bo kiedyś TPSA miało tylko swoje a reszta dzierżawiła, w centru jedna była centralnie przed drzwiami fryzjera, pracowały tam 3-4 głupie pizdy które wychodziły na fajka i kiepy do studzienki wrzucały przez otwór wentylacyjny, ekipa która przyjechała sprzątać wypierdzieliła kilka wiader petów na schody centralnie przed drzwi, próbowali je obciążyć f-vat za sprzątanie ale to nie takie łatwe w naszym kraju, szkoda że którejś piździe tak nie wyjebał dekiel w pysk myślę że to dobra nauczka by była
Raczej na takie cuda masz szansę w kanalizacji sanitarnej. Znacznie mniejszą w kanalizie deszczowej.
Raczej na takie cuda masz szansę w kanalizacji sanitarnej. Znacznie mniejszą w kanalizie deszczowej.
Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem?
kiedyś miałem taką pracę że kontrolowałem studnie kablowe w warszawie.......
słyszałeś kiedyś może o takich magicznych sztuczkach jak przecinek lub kropka ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów