📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bezdomny się wkurwił.
metan: gaz silnie wybuchowy przy stężeniu 5-15% w powietrzu.odchody i gazy ludzi i zwierząt go zawierają.bardzo możliwe że w ściekach była odpowiednia mieszanka.
Oby tylko nic Norkowi się nie stało
Dupa apud
Kurwa, czyli jednak to prawda.. Myślałem, że to tylko straszenie żeby nie wrzucać petów do kanalizacji, ale sadistic nie raz mnie już zaskoczył..
Witkovito napisał/a:
czy to dziala w kazdej studzience?
Sprawdź koniecznie! Wcześniej poproś kogoś, żeby to nagrał. Pamiętaj, aby żuchwa znajdował się tuż nad brzegiem płyty kanalizacyjnej- zwiększają się Twoje szanse na zrobienie bezgłowego back flipa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów