Ładnie się rozkręca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chcialem napisac jakis komentarz ale podpis pod filmikiem "RU" wszystko wyjasnia
w tego sylwestra robię zapasy fajerwerków z kolegami z klubu więc zapraszam za rok na 11 -11 do warszawy na spektakl pod tytułem "byłą tęcza, tęczy nima" uprzedzam, będzie wystrzałowo
pokaz fajerwerków w dzień
kupię se takie na sylwka
tylko,do krurwy nędzy, czemu nie po ciemku?
Czy to Donieck?
Puszczanie fajerwerków w dzień to jak picie wódki przed południem...
@wszyscy up
Zmieńcie wiek w profilu na prawdziwy albo przymusowe badanie psychiatryczne.
Są dwie opcje: przypadkowy zapłon (jakaś taka niejednoznaczna gestykulacja faceta na środku [w zielonych koszulkach to zapewne pirotechnicy czy coś]) - lub odpady.
Zmieńcie wiek w profilu na prawdziwy albo przymusowe badanie psychiatryczne.
Są dwie opcje: przypadkowy zapłon (jakaś taka niejednoznaczna gestykulacja faceta na środku [w zielonych koszulkach to zapewne pirotechnicy czy coś]) - lub odpady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów