Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Co mogło pdójść nie tak?
ty to jebiesz te błędy specjalnie dla fejmu?
HAL9000/2 napisał/a:
ty to jebiesz te błędy specjalnie dla fejmu?
Weź się tak nie podniecaj bo się spuścisz. Nie oczekuję poklasku zamieszczam materiał żeby było na co się gapić. Czasem wkradną się literówki bo mam na tą ku jakąś zj🤬ą autokorekte.
T3RMINATOR napisał/a:
bo mam na tą ku jakąś zj🤬ą autokorekte.
co ty napisałeś, można jakoś jaśniej ?

Pamiętam te czasy jak na choinkach były prawdziwe świeczki a nie jakieś światełka na prąd

starsi sadole powinni znać , patrząc na kapiący plastik, hasło katiusze
-Mamo choinka się pali!!
-Nie mówi się pali, tylko świeci się.
-Acha, no to choinka się świeci i zasłonki się świecą i meble....
-Nie mówi się pali, tylko świeci się.
-Acha, no to choinka się świeci i zasłonki się świecą i meble....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie