Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
odszkodowanie w milionach szkoda że mnie tam nie było
Szkoda. Może ujebało by ci ręce i nie mógł byś nic pisać.
fajerwerki w dzień?
Kiedy miałyby być?
Przecież, to 'dzień" niepodległości.
Może Ci się pomyło z 'noc oczyszczenia" i stąd zdziwienie.
i takie fajerwerki to ja rozumiem
Bo wieczorem wszyscy będą napierdoleni jak Messerschmitty, to nikt nie przyjdzie, więc robią imprezę w dzień
Ruscy nie będą marnować sił na podbijanie Polski, tylko od razu bezpośrednio podbiją jej właściciela, czyli USA. Świat spłonie, a Polska pozostanie nienaruszona. Jest to dokładnie opisane w objawieniach, poczytajcie sobie.
Niech się przyzwyczajają. Jak Ukraina odniesienia, będą następni.
Ruscy nie będą marnować sił na podbijanie Polski, tylko od razu bezpośrednio podbiją jej właściciela, czyli USA. Świat spłonie, a Polska pozostanie nienaruszona. Jest to dokładnie opisane w objawieniach, poczytajcie sobie.
A Ty się znowu najebałeś. Do domu i nyny !
Dima kurwa przestań już pić i zacznij trzeźwieć tak stracicie te tereny i tak nic z tym nikt nie zrobi i pogódź się z tym..... To nie wina Ameryki że jesteście jebanymi tchórzami i pijakami
Niech się przyzwyczajają. Jak Ukraina odniesienia, będą następni.
Alleluja! Moc jaką otacza nas Apostoł Tomasz uzdrowi i ochroni nasz kraj przed demonami ze wschodu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów