📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kojarzycie te szklane ściany przy wejściach do klatek schodowych?
Zdało by się je wymienić na nowe .
Może to i ładne, ale z całą pewnością nieporęczne. Te pedały-designerzy chcą zwykłych ludzi zmusić do picia piwa z cegły. Apage!
Roszp napisał/a:
Może to i ładne, ale z całą pewnością nieporęczne. Te pedały-designerzy chcą zwykłych ludzi zmusić do picia piwa z cegły. Apage!
Dlaczego nieporęczne? Słuchaj, po to piwo jest w puszkach, butelkach, beczkach i kwadratach żeby każdy wybrał dla siebie coś co jest dla niego wygodne na daną sytuację.
Wyobraź sobie kupujesz 60 butelek piwa i musisz je położyć jedna obok drugiej. Niezręczne, bo zajmuje dużo miejsca. A takie kwadraciki pokładasz jeden na drugim i gitara
Nie ma opcji żebyś wylał gdy stoi na ziemi w plenerze! A po kilku wypitych to sporadyczny, ale jednak problem:/
Roszp napisał/a:
W ogólnej patologii społecznej wszystko co jest chociaż odrobinę bardziej estetyczne od otaczającego chlewu jest określane jako pedalskie
Butelki bardzo sympatyczne.
Jeszcze taki kufel i ogólny chaos
jakie to jest kurwa małe :|
Szeryfian, nieporęczne bo kwadratowych łap jednak nie mam. I wątpię, żeby ktokolwiek miał. I głównie o to mi chodziło. Jeśli chodzi o przechowanie to czy nie łatwiej po staropolsku? Znaczy się w skrzynce. Ten kształt wygrywa tylko jeśli ma się małą lodówkę i piwo będzie spożywane w domu - z kufelka.
Bambiś, chyba nadinterpretowałeś to co napisałem
Bambiś, chyba nadinterpretowałeś to co napisałem
Już sobie wyobrażam, jak po zmrożeniu ciężko w łapie otrzymać taki oszroniony sześcian. Kijowy pomysł jak dla mnie.
Szeryfian napisał/a:
Kojarzycie te szklane ściany przy wejściach do klatek schodowych?
To są te, no, horkruksy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów