📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe ile waży i pali taka furka.
Ja bym powiedział że się poddał na ostatniej próbie, chyba że latająca przednia szyba i dach to standard.
Problem z takimi testami jest taki, że są one przeprowadzane na podobnych zasadach jak przyznawanie gwiazdek (E-NCAP w starej formule). Chodzi oczywiście o metodykę testów. Mają być efektownie wykonane lecz często nie wytrzymują starcia z rzeczywistością.
Prosty przykład : Jakiś czas temu na "hardzie" ukazał się materiał jak jest robiony ładunek wybuchowy z dodaną stożkową miedzianą blaszką która działa jak nóż, torując drogę dalszym konsekwencją wybuchu. N a przedstawionym filmiku jest to czysty materiał wybuchowy. około 7-8 kg z odległości 3m, śmiech na sali biorąc pod uwage talibów używających ładunków 80kg z odległości 0,5m.
Przykłady można mnożyć...
Prosty przykład : Jakiś czas temu na "hardzie" ukazał się materiał jak jest robiony ładunek wybuchowy z dodaną stożkową miedzianą blaszką która działa jak nóż, torując drogę dalszym konsekwencją wybuchu. N a przedstawionym filmiku jest to czysty materiał wybuchowy. około 7-8 kg z odległości 3m, śmiech na sali biorąc pod uwage talibów używających ładunków 80kg z odległości 0,5m.
Przykłady można mnożyć...
Rems napisał/a:
ciekawe ile waży i pali taka furka.
Dla tych, którzy tym podróżują, nie ma to żadnego znaczenia.
@ Korliki
Pewnie robią pomiary wewnątrz auta. Jeśli pasażer przeżył, to test zaliczony, w końcu o to tam chodzi.
Pewnie robią pomiary wewnątrz auta. Jeśli pasażer przeżył, to test zaliczony, w końcu o to tam chodzi.
Wystarczy przestrzelić opony - daleko nie zajedzie. I wtedy powoli wykańczać ludzi w środku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów