Mikołaja "Jaoka" Janusza zostaje opluty przez aktywistkę podczas manifestacji środowisk LGBT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj by SS manów i gestapo też nazywali aktywistami, fajna nowo mowa żeby faszysta brzmiało lepiej i nowocześniej
Jebać lesby i gejów do gazu z nimi
Dopóki nie wykopiemy z tego kraju księży magów pedofili w czarnych kieckach którym oddajecie własne dzieci żeby smyrali je po cipkach i dupkach gei lesbijki i innych zwyroli nic nie zmieni się w tym ciemnogrodzie
Dopóki nie wykopiemy z tego kraju księży magów pedofili w czarnych kieckach którym oddajecie własne dzieci żeby smyrali je po cipkach i dupkach gei lesbijki i innych zwyroli nic nie zmieni się w tym ciemnogrodzie
ma nasrane we łbie laska, żeby dać się sprowokować takiemu pizdzielcowi
Dobrze zrobiła. Abstrahując od pogladów pani od poglądow pana ...każdemu prowokatorowi obojętnie z której strony taka chara w ryj się należy.
art. 217 § 1 k.k. Naruszenie nietykalności cielesnej – występek polegający na uderzeniu pokrzywdzonego lub naruszeniu jego nietykalności cielesnej w inny sposób. ... Nietykalność cielesną osoby można naruszyć przykładowo poprzez spoliczkowanie, popychanie, oplucie bądź oblanie płynem.
Chuj z tym jaokiem i tą kurwa obydwoje do jeziora
Czujesz to? To napalm, synu. Nic na świecie tak nie pachnie. Uwielbiam zapach napalmu o poranku. Raz nasi bombardowali jedno wzgórze przez dwanaście godzin. Kiedy było po wszystkim, nie znaleźliśmy ani jednego trupa. Ten zapach: jak zapach benzyny. Całe wzgórze pachniało zwycięstwem.
Że ten gość stoi dalej taki opanowany, ja bym od razu dziwce zeby wyjebal.
bawi mnie ten cały spór o lgbt... banda zakompleksieńców ma problem, że gej jest gejem. Nic dziwnego, że to przeważnie patusy z tym problemy mają bo powazni ludzie nie mają czasu na takie głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów