Mikołaja "Jaoka" Janusza zostaje opluty przez aktywistkę podczas manifestacji środowisk LGBT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blać jeszcze z tabliczką "Miłuj bliźniego. Stop przemocy." Powinna dostać w ryj za oplucie kogoś w czasach Covida.
minecior napisał/a:
Blać jeszcze z tabliczką "Miłuj bliźniego. Stop przemocy." Powinna dostać w ryj za oplucie kogoś w czasach Covida.
pedwnie kurwa jeszcze nosisz kaganiec wrajerze poliyjny kurwa a janusz to kurwa naj wiekszy pedol japierdodle jaki on jest kurwa slaby takie cioty to sie powino kurwa wiece
Michał Sz. może twierdzić, że jest kobietą i żądać nazywania go "aktywistka Margot". I kurwa większość mediów takiego określenia używa.
No i oczywiście trzeba go wypuścić, bo to prześladowanie LPG. Zobaczycie, dożyjemy czasów, że LPG popełni przestępstwo i prokur będzie bał się postawić zarzuty...
No i oczywiście trzeba go wypuścić, bo to prześladowanie LPG. Zobaczycie, dożyjemy czasów, że LPG popełni przestępstwo i prokur będzie bał się postawić zarzuty...
omgwtflol napisał/a:
pedwnie kurwa jeszcze nosisz kaganiec wrajerze poliyjny kurwa a janusz to kurwa naj wiekszy pedol japierdodle jaki on jest kurwa slaby takie cioty to sie powino kurwa wiece
Naucz się kurwa pisać, bo oczy mnie bolą.
omgwtflol napisał/a:
na trola to sie za chuja nie nadajesz, zacznij moze szydełkować. Są kursy, pożytek jakiś będzie.
Szkoda, że przeprowadzający wywiad jest takim pierdolą, bo powinien ulac w papę tę świnie.
~Halman napisał/a:
na trola to sie za chuja nie nadajesz, zacznij moze szydełkować. Są kursy, pożytek jakiś będzie.
z takiego wora na sperme nic nie bedzie. tylko wsadzic do wora wywiezc za wschodnia granice.
Halman napisał/a:
Bo może on nie jest trollem, tylko elfem albo jednorożcem? Pomyślałeś o tym śródziemiofobie?
Macie kurwę, buhahah i jeszcze pewnie po studiach.
Stfu, jebane bezmózgi pałami i gazem równo powinni być potraktowani !
Stfu, jebane bezmózgi pałami i gazem równo powinni być potraktowani !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów