Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Michał Sz. może twierdzić, że jest kobietą i żądać nazywania go "aktywistka Margot". I kurwa większość mediów takiego określenia używa.
No i oczywiście trzeba go wypuścić, bo to prześladowanie LPG. Zobaczycie, dożyjemy czasów, że LPG popełni przestępstwo i prokur będzie bał się postawić zarzuty...
W sumie mamy już dwie takie grupy gdzie prokurator boi się stawiać zarzuty. Księża pedofile i posłowie PiS.
Jak mam stać się rudy to trudno- warto
Jaok to typowy przykład, jak można się sprzedać i upodlić. Rozjebał Pytę, która była neutralna i jechała po wszystkich, żeby robić teraz materiał dla TVP
Nasrać mu na ryj to mało, pisoski matoł
PO dupa sciska widać
Jaoka to chyba sam bym opluł, a nie jestem lpgt
Czyli jesteś na równi z cyganami, czarnymi i lewakami - uciekasz się du upodlenia i agresji fizycznej bo brakuje tobie argumentów
Zobacz jak dużo można o człowieku... znaczy się o tobie powiedzieć z tak drobnego komenta
Blać jeszcze z tabliczką "Miłuj bliźniego. Stop przemocy." Powinna dostać w ryj za oplucie kogoś w czasach Covida.
Można wynająć rosłego hindusa z Kałolandowej policji żeby jej bambusowym kijem wytłuścił jej prawa
Jaok, czy jak tem temu chłoptasiowi opłacanemu przez TVPis, widocznie potrzebował śliny na twarzy. Niektórzy tak lubią
ale was kukle bolą, aż miło patrzeć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów