Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuję takie zastosowanie każdemu Polakowi, tuż po zagłosowaniu na PIS w następnych wyborach...
Dobra, dzięki za info kolego.
Możesz już wracać na marsz kodu ze swoimi znajomymi o bardzo polskich nazwiskach z .nowoczesnej
Możesz już wracać na marsz kodu ze swoimi znajomymi o bardzo polskich nazwiskach z .nowoczesnej
Wy z pisu macie takie myślenie jak grubas z filmu; jak nie z pisu, to na pewno z nowoczesnej albo po .
Wiem, że prawda dla was jest brutalna, ale są jeszcze inni, którzy nie chcą być zniewoleni.
Wy z pisu macie takie myślenie jak grubas z filmu; jak nie z pisu, to na pewno z nowoczesnej albo po .
Wiem, że prawda dla was jest brutalna, ale są jeszcze inni, którzy nie chcą być zniewoleni.
A wyobraź sobie że ktoś nie jest z PiSu a nie chce nowoczesnych i Pełowców... co za brudnalność, nieprawdaż?
No, niestety. Guru sekty też jest umoczony:
Znalezione w Internecie, a więc prawda.
Akcja od 02:19
Przykro mi
I widzicie zidiocenie społeczeństwa - facet wbiaj sobie maczetę w łeb a Wy rozpętujecie piso-gówno burzę...
Wszędzie wciśniecie już to pierdolenie. Już się czytać nic nie da w internecie bo wszyscy jaśnie oświeceni i wszystko wiedzą najlepiej i każdemu muszą wytłumaczyć i przytknąć. Wypierdalać startować w wyborach i pokazać co jesteście warci albo stulić ryje i nie szczekać. Pewnie większość z tych najbardziej pyskatych nawet nie wie jak postawić poprawnie krzyży na wyborach, żeby jego głosu nie unieważniono, a biorą się za obronę konstytucji.
No... Już mi lepiej.
Kurwa, film o chińskim grubasie wbijającym sobie w głowę jakieś gówno, a ci gadają o polityce.
A o czym by mieli gadać? Divide et impera, wybory same się nie odbędą. Nieważne co ludzie mówią, ważne żeby mówili
Nie można po prostu być zgodny w tym, że jakiekolwiek głosowanie na PiS, PO, .Nowoczesną czy inne tego typu gówno, to skrajne upośledzenie umysłowe i psychiczne niedorozwinięcie?
Można, tylko szkoda, że plebs nie zagłosuje na nikogo poza PO albo PiS, bo przecież w Polsce innych partii "nie ma"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów