bardzo fajne upadki, których nikomu nie życzę chociaż z drugiej strony...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
... a ja przeciwnie... życzę wszystkim takich upadków... nawet i bez deskorolki...
haha. nawet nikt z kolegow nie drgnal jak typ wypierdolil o glebe klasyk.
jak to kurwa nie życzysz ?? to nie koncert życzeń to ma boleć .....
Te pokerface'y kolesi siedzących na schodach są genialne ;d nikt nie drgnął - fani sadistica...
o kurwa złamałem rękę
ha słodkie
"Spieldalaj z tą kamelą!" - za takie przeklinanie bym mu zabronił przez tydzień dobranocki oglądać a o teletubisiach to by na miesiąc mógł zapomnieć.
Młody z filmiku ryzaka całkiem spoko ;D Do matki dzwoni elegancko opisuje sytuację.
Szok po wypadku i chyba adrenalina (nie wiem jestem na humanie) w chuj pomaga.
Nadgarstek poszedł w pizdu ;P ale rehabilitacja bedzie polegała na tym, że bedzie sobie walił tą lewą ręką i w miesiąc bedą lepsze rezultaty niż po rehabilitacji "profesjonalnej".
Szok po wypadku i chyba adrenalina (nie wiem jestem na humanie) w chuj pomaga.
Nadgarstek poszedł w pizdu ;P ale rehabilitacja bedzie polegała na tym, że bedzie sobie walił tą lewą ręką i w miesiąc bedą lepsze rezultaty niż po rehabilitacji "profesjonalnej".
Młody z filmu ryzaka prawdziwy kozak, sam bym w takiej sytuacji nawet pod wpływem adrenaliny nie zachował takiego spokoju. Brawa dla niego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów