📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U tych skośnych są programy, czy też teleturnieje w tv co najlepsze, gdzie bycie gołym jest zajebiście ok.
Fajnie że flodzia dzielisz się z nami jak spędzasz czas z kolegami.
kurwa. Smutny koniec Sadistica
koolowsky napisał/a:
Brakuje dildosa na końcu
Jednak mała kuleczka, taka jakie się montuje na poręczach żeby gówniarstwo nie zjeżdżało po poręczach, zapewniła by temu tłuściochowi niezapomniane wrażenia.
Juzwa napisał/a:
Jednak mała kuleczka, taka jakie się montuje na poręczach żeby gówniarstwo nie zjeżdżało po poręczach, zapewniła by temu tłuściochowi niezapomniane wrażenia.
Poczułby na brzuchu a nie jajach
vaniewski napisał/a:
Kto to dał na główną jprdle... Same krypto
Krypto to zostawiają właśnie wszędzie takie komentarze jak ten Twój powyższy. W męskich szatniach panikują jak widzą gołego faceta i na lewo i prawo pokrzykują że to obrzydliwe i że woleliby żeby były same cycate blondynki dookoła, a jak ktoś sobie zażartuje i powie coś o gejach to gotują się i wyskakują z tekstami "do piachu" , "ukamieniować" itd.
Normalny heteroseksualny mężczyzna nie ma z takimi rzeczami problemu, nie ekscytuje się tak nimi publicznie także przykro mi , ale chyba musisz sobie zacząć szukać chłopaka
A sam filmik śmieszny.
Konwencja programowa Konfederacji.
Strach pomyśleć jak korzysta z kibla....
jebany grubas ma skilla. żaden z powyższych antygejowych napinaczy by tak nie umial
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów