Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Weź takiej powiedz że ma iść do kuchni bo tak należy. Bo kobieta nie może wyjść z kuchni no chyba ze chce posprzatac reszte domu no to co innego.
Normalnie mówisz.
I tyle. To cipa jest.
Nie wazne jak mocno bije - z byle średnim facetem nie ma szans.
Nie moge się doczekać miedzypłciowych walk w klatkach.... albo jak taki np Khalidov zmieni płeć i zacznie rozpierdalać te gupie cipy.
Normalnie mówisz.
I tyle. To cipa jest.
Nie wazne jak mocno bije - z byle średnim facetem nie ma szans.
Nie moge się doczekać miedzypłciowych walk w klatkach.... albo jak taki np Khalidov zmieni płeć i zacznie rozpierdalać te gupie cipy.
Najpierw wyjdź do walki z Najmanem.
Albo nie. Jasiek Mela na początek powinien ci wystarczyć...
Mele to ci na gębę po raz a dwa to ten twój rocznik wpisany mogłeś jeszcze 44 wpisać
Weź bo on płuca wypluje zanim po tych schodach na arenę wejdzie
Weź bo on płuca wypluje zanim po tych schodach na arenę wejdzie
Jak Mele to na glebę albo chodnik się "wali " splunąć i tyle kto to kurwa jest Patosrato strimer makabra co się z wami dzieje ładnie babeczka przyjebala drugiej i tyle a nie spuszczanie się nad nie wiadomo czym ,
Brunerovned Najmana wspominasz najmana dawno nie ma tepy burak który praktycznie od wszystkich wpierdol dostaje pokonał szczenę z chłopaków do wzięcia o się chwali swoją Pato galą ,może sporo waży ale zawodnik to z niego żaden wzial chłopaczka z dupy wjebal mu i zawodnik ciekawe jak ten Ala bokser by z Włodarczykiem powalczył była by gleba po pierwszym strzale i kontuzja ;D bagno i tyle promować się chce zlamany nosek ale już nie ma na czym
Mele to ci na gębę po raz a dwa to ten twój rocznik wpisany mogłeś jeszcze 44 wpisać
Byłem w wojsku, kiedy zaczynałeś srać w pieluchy i mama podcierała ci dupę. Zluzuj majty, internetowy napisaczyku.
Możesz pocałować mnie w dupę.
Ja tam sie nie znam ale mam wrażenie że było blisko śmiertelnego zmiażdżenia krtani...
Dużo ludzi było i zaplecze medyczne. Tracheotomia, długopis pod krtań i by działała jak nowa.
Jak Mele to na glebę albo chodnik się "wali " splunąć i tyle kto to kurwa jest Patosrato strimer makabra co się z wami dzieje ładnie babeczka przyjebala drugiej i tyle a nie spuszczanie się nad nie wiadomo czym ,
Brunerovned Najmana wspominasz najmana dawno nie ma tepy burak który praktycznie od wszystkich wpierdol dostaje pokonał szczenę z chłopaków do wzięcia o się chwali swoją Pato galą ,może sporo waży ale zawodnik to z niego żaden wzial chłopaczka z dupy wjebal mu i zawodnik ciekawe jak ten Ala bokser by z Włodarczykiem powalczył była by gleba po pierwszym strzale i kontuzja ;D bagno i tyle promować się chce zlamany nosek ale już nie ma na czym
Twój słowotok, niczym sraczka z dupy leci i chyba mało kto, rozumie o czym bredzisz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów