📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szaman1991 napisał/a:
musiałem drugi raz obejrzeć haha
A co , za pierwszym razem ci nie dygną ?

szaman1991 napisał/a:
musiałem drugi raz obejrzeć haha
Wpadł Ci w oko któryś model ?
Halman napisał/a:
acha, że niby się wydało co się odbija, no k🤬a boki zrywać
U halmana to normalka, bo wszystkie miał już w dupie.
A może wyjeżdża na dłużej za granicę i kupuje dziewczynie na prezent, żeby ją nie korciło szukać okazji?
Prowokacja lub/i ustawka to jedyne narzędzia osób, które są za głupie żeby w normalny sposób zabłysnąć w internecie. Ten od czajnika nawet w tak prymitywnej intrydze nie był w stanie osiągnąć maksymalnego pseudoprzypału.Brakuje kolesia stojącego za nim, niby, że robią wiadomo co. Nie szkodzi i tak pół internetu na podobnym poziomie intelektualnym takie rzeczy łyka.
PIs napisał/a:
Jak widzę autora CrazyEdek, to wiem że materiał będzie gówniany.
Ja bym powiedział c🤬jowy
typowy wlasciciel ajfona ... nie widze tu za h🤬ja nic dziwnego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie