Nie żaden symulator farmy, to symulator do Battlefield'a 3, gdzie dostaje się nawet z kulek paintbalowych chyba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne to, kupie sobie taki. Ile to coś tysięcy (setek tysięcy?) dolarów kosztuje?
@bloodwar jestem, kurwa, ciekawy gdzie to postawisz w swoim 40 metrowym mieszkaniu.
Marzenie nolife'a, takiego jak ja, zostało spełnione...
Whitierna, zostaloby spelnione jak dostalabys nowa kuchenke i zmywarke
Misza123 napisał/a:
Whitierna, zostaloby spelnione jak dostalabys nowa kuchenke i zmywarke
gimbusie to już jest nudne i suche. Ale u ciebie dalej praktykowane.
@Oszczerca
A mnie się podobał.
Pytaniem jest, czy podczas błędu Windowsa nie zapierdolą Cię te kulki.
Oraz co się stanie jak ktoś Cię trzepnie z melee... albo z RPG.... o nalocie/czołgu/minie/headshotowi od snajpera/shotguna z 0.5metra nie wspominając.
A mnie się podobał.
Pytaniem jest, czy podczas błędu Windowsa nie zapierdolą Cię te kulki.
Oraz co się stanie jak ktoś Cię trzepnie z melee... albo z RPG.... o nalocie/czołgu/minie/headshotowi od snajpera/shotguna z 0.5metra nie wspominając.
nad tym urzadzeniem wisi murzyn, w razie ostrzlu mozdzierzowego bedzie cie napierdalal kamieniami po tym pustym łbie
Cytat:
ty pewnie chcialbys zeby cie ktos w tylek zapial
Jak masz dla niego propozycje to na PW, a nie pedalić się na forum.
Dobra a co jak się wsiada do pojazdu hmm? skacze do kolejnego pomieszczenia ?
przekozak,moga mnie w nim zamknac na rok
To teraz czekamy na symulator seksu dla napalonych gimbusów z gimnazjum.
next pls
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów