Ale ten z Dżakarty w kierunku Cirebon, nie koniecznie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać bywają zwierzęta głupsze od łosi w kontaktach z pociągami
No trzeba być poerdolnietym i nie mieć instynktu samozachowawczego żeby na torach się nie rozglądać.
To kurwa tylko u ciapatych
To kurwa tylko u ciapatych
Wyjaśnieniem tego zdarzenia jest średnie IQ w Indiach.
Na prostej linii szyn, gdzie wszystko widac na dziesiatki metrów pociąg skosił kilku Hindusów. To sie kurwa nie dzieje.
(Dzieciaków szkoda, mimo że kolorowe, bo w tym wieku patrzeć na smierc matki, to poteżny ból)
Na prostej linii szyn, gdzie wszystko widac na dziesiatki metrów pociąg skosił kilku Hindusów. To sie kurwa nie dzieje.
(Dzieciaków szkoda, mimo że kolorowe, bo w tym wieku patrzeć na smierc matki, to poteżny ból)
Ten chłopak załapał się na podróż życia. Za jeden uśmiech.
Jebane kurwa debile w pizdu pierdolone (•_•)
Zostać rozwałkowanym przez pociąg i to nie z własnego wyboru to już jest kurwa inne uniwersum
nikt im nie powiedział że te tory nie prowadzą do Polski
psotna_cipka napisał/a:
Podobno został zdjęty na następnej stacji,Ten chłopak załapał się na podróż życia. Za jeden uśmiech.
ibrahim napisał/a:
hare kryszna tak chciał.
Jak to pociąg do Dżakarty, to masz ponad 87% szans na to, że to jednak bóg pedofili tak chciał.
Geografia wśród sadystycznej gawiedzi leży jak bohaterowie tego nagrania.
To Indonezja a nie Indie, bando kretynów powyżej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów