Było jechać 35 jak przykazano.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
35 na godzinę jechać po takiej drodze?
No tak udzieliły ci się za bardzo ostatnie wydarzenia w USA i podajesz prędkość w milach /h
No tak udzieliły ci się za bardzo ostatnie wydarzenia w USA i podajesz prędkość w milach /h
ahh przypomniałeś mi. Zderzak, uchwyt lampy, chłodnica, chłodnica wody. Kocham zwierzęta, ale kurwa jelenie i sarny to jakiś ewenement. Stoją w nocy przy drogach i czekają, żeby wyjebać się pod auto. Sorry jelonku
bickle027 napisał/a:
ahh przypomniałeś mi. Zderzak, uchwyt lampy, chłodnica, chłodnica wody. Kocham zwierzęta, ale kurwa jelenie i sarny to jakiś ewenement. Stoją w nocy przy drogach i czekają, żeby wyjebać się pod auto. Sorry jelonku
U mnie zderzak, atrapa, prawe światła, wzmocnienie czołowe, maska. Ale do domu 400 km dojechałem.
[ Dodano: 2024-11-08, 10:20 ]
Pawehan napisał/a:
Bo taką prędkość podają. To USA.
Pawehan napisał/a:
A w czym ma podawać? Przyjebała w zwierza przy 52mi/h
Raz mi wyskoczyła taka sarna udało mi się ją ominąć jechałem dużym brzydkim skurwysynem i mogłem w nią przyjebać nic by się nie stanęło
_Yarko_ napisał/a:
trzeba było nie wychodzić z kuchni jak przykazano
Pawehan napisał/a:
Panieee.....to mile na h....pomnóż x2 w zaokrągleniu.
Poza tym znak był po pierdolnięciu, nie wiadomo ile miała wcześniej.
Tak czy inaczej jedna kurwa w rowie - no i gitarra
Mógł byś idioto napisać że to będzie udział ze zwierzakiem
A ile tak kotów przejechałem. Lepiej nic nie robić kyciuś może przeżyje jak nie trafi na koło
AnnaMargit napisał/a:
Mógł byś idioto napisać że to będzie udział ze zwierzakiem
Pierwszy post zaczynasz od wyzywania i to jeszcze nieortograficznie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów