Mam nadzieje ze da troche do myslenia.
Mam nadzieje ze da troche do myslenia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facet napierdala racą głęboko w tłum nie zastanawiając się kto tam stoi. Nie pierdol tylko, że nagle cały wielotysięczny tłum racami rzucał bo spaliłby prewencje w cholerę.
Na youtube przynajmniej w jednym filmie wyraźnie widać pana w zgniłozielonej kominiarce rzucającego racą. Nie chce mi się już szukać. Lepiej nie być, materiałów samemu nie poszukać tylko pierdolić, że to niemożliwe.
Ech... komu ją odrzuca? Temu co rzucił czy pod nogi/na głowy losowo wybranym wg bliżej nieustalonego algorytmu ludziom którzy z jej rzuceniem nie mają nic wspólnego? [Bo szansa, że trafi w tego co rzucał jest dosyć nikła]
To jest skandal, że policja odrzuciła jebaną racę zamiast rzucić tam granat z gazem.
Ty zakładasz, że komuś zależy aby cie przekonać? Na szczęście większość ludzi bez doszukiwania się widzi, że przytłaczająca większość uczestników marszu nie miała z zadymami nic wspólnego, że to garstka ludzi się przewija w tych zadymach. Niektórzy bo na pewno nie wszyscy nawet z policji
Przeraża mnie z jednej strony wizji narodowego-socjalizmu w Polsce [jestem daleko w prawo stamtąd], ale z drugiej władza kogoś bać się musi.
@Koniec Świata
W sumie masz rację. Taka analogiczna sytuacja: skoro ktoś mnie szturchnął na ulicy jest to w 100% usprawiedliwione żebym odwrócił się i losowej [nieważne ile ma lat i płeć] osobie wyjebał z bańki w nos.
No te filmiki już widziałem, ale tam nigdzie nie widzę tych 'twardych dowodów'. No sa policjanci w kominiarkach i nie jest to żadna tajemnica, ale nigdzie nie widać, żeby te same osoby podszywały się pod uczestników marszu i prowokowały zadymę. Jak się tam tego dopatrzyłeś to podaj konkretne sekundy poszczególnych filmików.
Ja widzę tylko masę bydła, które wykorzystało pretekst święta narodowego, żeby sobie porzucać kamieniami i zyskać +5 do respektu na osiedlu. Do tego kilku debili drących ryja bez sensu, wpierdalających sie w kordon policji z okrzykiem 'dlaczego prowokujecie'. Wyraźnie im powiedzieli, że jak się kurwa uspokoją to ich puszczą... po chuj mieli dać im miasto całe zdemolować?
@wiesiors4
No te filmiki już widziałem, ale tam nigdzie nie widzę tych 'twardych dowodów'. No sa policjanci w kominiarkach i nie jest to żadna tajemnica, ale nigdzie nie widać, żeby te same osoby podszywały się pod uczestników marszu i prowokowały zadymę. Jak się tam tego dopatrzyłeś to podaj konkretne sekundy poszczególnych filmików.
Ja widzę tylko masę bydła, które wykorzystało pretekst święta narodowego, żeby sobie porzucać kamieniami i zyskać +5 do respektu na osiedlu. Do tego kilku debili drących ryja bez sensu, wpierdalających sie w kordon policji z okrzykiem 'dlaczego prowokujecie'. Wyraźnie im powiedzieli, że jak się kurwa uspokoją to ich puszczą... po chuj mieli dać im miasto całe zdemolować?
No kurwa na tym krótszym filmiku jest pokazane jak te zakominiarkowane pały przeskakują przez ogrodzenie, rozdzielają marsz na 2 części. Potem odpalają race i petardy, które rzucają w policję. Policja odpowiada na zaczepki ale nie odpowiada prowokatorom, tylko uczestnikom marszu.
Zobacz, że ludzie przeskakujący przez barierki to ci sami, którzy potem są na zdjęciach pod osłoną policji...
Ale jak ktoś nie chce zobaczyć prawdy, to do końca życia będzie patrzył, ale nie będzie widział...
No pokaż dokładnie którzy to Ci sami skoro to takie twarde dowody. Bo też kominiarki mieli? Na tych filmikach chuja widać... chyba, ze napisy dodane do filmu to dla Ciebie prawda objawiona. W niczym takie zmanipulowane filmiki nie sa lepsze od tych waszych tvnów i innych mediów, po których tak jedziecie. Tyle ludzi było tam z kamerami i aparatami, a jakoś nikt wyraźnie tej prowokacji nie nagrał, tylko jakaś pikseloza, chuje-muje, bydło lata w kominiarkach, a każdy widzi co chce widzieć.
Akurat te filmiki gówno wnoszą w kwestii tego czy to była prowokacja czy nie.
To przerzucanie się kto kogo sprowokował i jest żałosne i na prawdę faktoid celnie to przedstawił. Chuj z takimi marszami, gdzie tego typu margines się pojawia (nawet jak nie jest w większości)
@wiesiors4
No pokaż dokładnie którzy to Ci sami skoro to takie twarde dowody. Bo też kominiarki mieli? Na tych filmikach chuja widać... chyba, ze napisy dodane do filmu to dla Ciebie prawda objawiona. W niczym takie zmanipulowane filmiki nie sa lepsze od tych waszych tvnów i innych mediów, po których tak jedziecie. Tyle ludzi było tam z kamerami i aparatami, a jakoś nikt wyraźnie tej prowokacji nie nagrał, tylko jakaś pikseloza, chuje-muje, bydło lata w kominiarkach, a każdy widzi co chce widzieć.
Dobra widzę że dla niektórych TVN to prawda objawiona. Ale ja byłem na miejscu i widziałem jak się wszystko rozgrywa. Oczywiście były momenty, gdy nasi dali się sprowokować, ale większość rac i petard rzucali prowokatorzy (było ich około 100). Wolisz być ślepy? Ok, nie moja broszka, ale pomyśl trochę czy udawanie na siłę że coś się nie zdarzyło mimo dowodów nie jest przejawem głupoty.
Akurat te filmiki gówno wnoszą w kwestii tego czy to była prowokacja czy nie.
Naprawdę nie widzisz, jak prowokatorzy, którzy na pierwszym filmiku zaczynają akcję na drugim stoją przed akcją razem z policją?
To przerzucanie się kto kogo sprowokował i jest żałosne i na prawdę faktoid celnie to przedstawił. Chuj z takimi marszami, gdzie tego typu margines się pojawia (nawet jak nie jest w większości)
Marginesem dla mnie są lewackie pieski tuska, które potrafią ujadać, a połowa z nich nie była ani w kościele ani na żadnym marszu po to, żeby uczcić pamięć o ludzi, bez których nie byłoby niepodległości.
Dobrze ze jeszcze nie zwalacie na policję ze prowokują do wyścigów ulicznych jak stoi radiowóz na światłach lol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów