Zyga1990 napisał/a:
Widać Lewaki zawsze będą oskarżać Prawice chociaż dla POLSKI nic nie robią!!! wielka ANTIFA w kominiarkach razem z psami bo się boicie ryje pokazać!!! śmieszy mnie to tylko że jak na marsz niepodległości można cofać PATRIOTÓW a lewaków z Niemiec wpuszczać na nasze święto Kurwa I Gdzie Jest Tu Honor Służb!!!!
Prawicy nie trzeba oskarżać. Ona sama robi syf i zamieszanie, mówiąc, że robi to dla Polski. Rzuca oskarżenia, tworzy podziały (na prawdziwych Polaków i lemingów), broni pojebanych stadionowych bandytów i ciągle ujada. Jak zarejestrowałem się na tym portalu to w komentarzach widzę ciągłe ujadanie na lewaków i pedałów. Nie chodzę na manifestacje ani lewicowe ani prawicowe, bo mam w dupie takie wygłupy. Nie czuję potrzeby łażenia pod flagami i darcia ryja, ani blokowania czyichś manifestacji, organizowanych przez takie ohydne, prymitywne bandy jak ONR i Młodzież Wszechpolska. Niech sobie łażą, ale nic mnie nie przekona, że są to normalni patrioci. Dla mnie jest to FASZYZM czystej wody. Skrajny, antydemokratyczny, pojebany margines. Nie mam nic przeciwko ludziom, którzy przyszli na ten marsz. Nie popieram go, bo wiem czym to się kończy i znam intencje radykalnego marginesu, który liczy na takie właśnie incydenty.