Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- skyrima czy fallouta 3 będę przez 30 godzin
Ja tam w Skyrim mam 150h i to jest mało.
Ale Skyrim jest grą średnią. Ba, jest grą dosyć kiepską. Kupiłem w dniu premiery, bo zachwyciła mnie epickość trailerów i to był mój błąd. Grało się koszmarnie, jak po 10h gry zabijałem smoki na 3 hity to sobie odpuściłem - to nie jest rpg. Poczekałem pół roku czy tam więcej jak Bethesda wyda narzędzia dla modderów. Poczekałem na mody, wgrałem kilkanaście giga modów i zaczełem grać - inna gra. Lepszy crafting, więcej itemów, mocniejsze stwory, usunięte bugi i tak spędziłem w tej grze ponad 100h, omijając główny wątek (który trwa zaledwie kilka godzin) szerokim łukiem.
Tak, Bethesda nie potrafi zrobić dobrej gry cRPG i pokazali to w przypadku Obliviona, Fallout'a 3 czy Skyrim'a. Bethesta robi gry beznadziejne, są one jedynie dobrą podstawką dla modderów, którzy kończą tą grę i to oni powinni zgarniać za to pieniądze. Bethesta robi gówniane cRPG, niech lepiej robią gry w stylu Dishonored, a cRPG niech zostawią temu kto się na tym zna, np BioWare czy Piranha bytes.
i to jest różnica....
też jestem zapalonym graczem ale... proponuję odejść raz na jakiś czas od komputera i np. przeczytać jakąś książkę. Kilka razy musiałem przeczytać coś napisał, bo za chuja nie mogłem Cię zrozumieć.
i Fallouta 3 i Skyrima wspierała przy produkcji bethesda.ja kocham obie gry .klimat post nuklearny. a skyrima za muzykę i fantasy.
idzie robić dobre gry.zajebiste gry.call of duty przejdę w 3 godziny
i to jest różnica....
A Fallout 1 i 2 przechodziło się miesiąc. A 3 część fajna, ale to już dla mnie nie Fallout.
i Fallouta 3 i Skyrima wspierała przy produkcji bethesda.ja kocham obie gry .klimat post nuklearny. a skyrima za muzykę i fantasy.
idzie robić dobre gry.zajebiste gry.call of duty przejdę w 3 godziny
i to jest różnica....
kolejny gimbo-cymbał który porównuję grę RPG to FPS tworzonego pod granie w multi.
Brawo kutasiarzu, brandzluj się dalej napajając się swoim statusem supergracza.
Chcesz potkę? pauza.
Zmieniasz broń? pauza.
Umierasz i musisz szybko dać sobie medpacka? pauza.
To totalnie psuje płynność rozgrywki, o wiele lepiej jest to rozwiązane np. w Dark Souls, gdzie mamy podręczne eq widoczne podczas rozgrywki, i każde użycie potki, etc. zabiera czas w grze i bardzo łatwo możemy w tym czasie umrzeć, a nie po prostu w 0.0 s wskoczyć z 1 hp do maxa.
Obydwie gry niestety mają jedną, ogromną wadę - pauza.
Chcesz potkę? pauza.
Zmieniasz broń? pauza.
Umierasz i musisz szybko dać sobie medpacka? pauza.
W F1 i F2 walka jest turowa i jak chcesz użyć Stimpacka musisz użyć punktów akcji. A jak taki jesteś twardziel to pograj w gry z konsol z lat '90 gdzie jak straciłeś wszystkie życia grałeś od nowa. Ostatnio tak przeszedłem Sonica z Sega Megadrive
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów