Australia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowicjusz jakiś. Sadol uczy, że do gównopodobnych najpierw się strzela, a potem się pyta.
Payan napisał/a:
No i... Kulka zasłużona była? W chuj z takimi filmikami.
To Australia, nie stany niestety.
Ja pierdolę, ofiara na telefon sama przyjeżdża pod drzwi dać się zaszlachtować i myśli, że jest cool i super tolerancyjna i w ogóle.
yellow87 napisał/a:
Jak zwykle, istota z cerą w kolorze gówna.
w Australii to akurat duża szansa, że istota nie przyimigrowała, a policja i tak źle sie kojarzy
Cieszy mnie to że znowu jakiś brudas dźgnął policjanta. Sami na to zapracowali
Gondone napisał/a:
w Australii to akurat duża szansa, że istota nie przyimigrowała, a policja i tak źle sie kojarzy
to nie był aborygen
a przy okazji jak się to skończyło, bo jak zwykle ucięte w najciekawszym momencie, on chyba celował w tętnicę udową... naoglądały się kurwy kaotica i zrobiły się cwane
yellow87 napisał/a:
Jak zwykle, istota z cerą w kolorze gówna.
Zaprzysiężony napisał/a:
To Australia, nie stany niestety.
Dlatego nie było strzelanka.
Rozpierdala mnie słowo "allegedly - rzekomo" w opisie filmu. Widać ewidentnie jak gość wyjmuje nóż i dźga policjanta, ale poprawność polityczna zakazuje informowania, że kolorowy jest winny. Trzeba dodać "rzekomo", będzie śledztwo i odpowiednia komisja uzna film za dowód, że mundurowy sam nadział się na nóż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów