Gość troszkę pomylił przyrządy sportowe. + na końcu bonusik od kolegi z drużyny. Zresztą zobaczcie sami :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
0:20 - śmianie się z własnego kawału +10 do zajebistości, zaśmianie się z własnego kawału zanim się go powie +100!!!
a coto jest sztacheta?
Sztachety z PCV to nowoczesne produkty na ogrodzenia charakteryzujące się trwałością,
Google nie gryzie
Google nie gryzie
No i widać że ze wsi.
Jeśli mowa o przyrządzie sportowym trzymanym w dłoni, to kojarzy mi się tylko ten
Powiedziałby "pałka", to też byście się z niego śmiali. Koleś był w sytuacji bez wyjścia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów