Drużyna McDonalda vs Drużyna KFC ewentualnie king Burger
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łee, klasyczne amerykańskie gówno. Nasza Familiada trzyma ten sam styl i poziom od kiedy pamiętam. Nie potrafię sobie wyobrazic w naszej wersji jakoś bajeranckich wyświetlaczy...
Nie no kurde z tego wynika że ktoś posuwa tego czarnego walenia... Amerykanie to mają gust, nie ma co...
Co wyście sie ostatnio zakochali w Panie Bulwie? Ciągle widze nowe filmiki z nim choć nie powiem bo w Toy Story pan Bulwa miażdżył
oni powinni brac udział w grze kto jest kurwa grubszy, pierdoleni hamburgerożercy
Starczy już tych pseudo-ludzi
A tam narzekacie. Przynajmniej mają konkretne pytania, a nie to co u nas... Dzień tygodnia i 7 odpowiedzi na tablicy.
@~sisteragent
Amerykański poziom, to tylko ciągłe pytania związane z sex'em, ja w przypadku powyższego filmiku, u nas nie ma dobrych żartów, ale przynajmniej nie są świńskie
Amerykański poziom, to tylko ciągłe pytania związane z sex'em, ja w przypadku powyższego filmiku, u nas nie ma dobrych żartów, ale przynajmniej nie są świńskie
Już wolę Karola z jednym żałosnym żartem na początku niż tego czarnucha, który cały program próbuje udawać zajebistego luzackiego i śmiesznego prowadzącego.
Widzicie, amerykańce są jak większość userów sadola. Powiedzą coś skrajnie pojebanego i sami się z tego śmieją, myśląc że to faktycznie było fajne.
fajna koncepcja: dwie drużyny strasburgerów i zabawny prowadzący. ciekawe, jakby to u nas wyszło
sisteragent napisał/a:
Łee, klasyczne amerykańskie gówno. Nasza Familiada trzyma ten sam styl i poziom od kiedy pamiętam. Nie potrafię sobie wyobrazic w naszej wersji jakoś bajeranckich wyświetlaczy...
Racja, od zawsze ta sama kupa.
Jak byłem młodszy to musiałem to oglądać z dziadkami... trauma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów