18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
stery_srh 2015-03-02, 0:38 48
Mi została - pamiętam dobrze jak na początku lat '90 zaczynali jeździć. Dokładnie z tą samą melodyjką.

Smak '80 lat...
Zgłoś
Wojtass84 2015-03-02, 1:05 9
Niektóre kamienie dochodziły cel.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
the_satyr 2015-03-02, 1:17 34
Weekend, kac, a ten zasuwa po ulicy i włącza tę melodyjkę na całą parę. Po przebudzeniu w głowie tylko (w rytm melodii) "Wypierdalaj chuju stąd!".
Zgłoś
markop4321 2015-03-02, 1:42 2
Cancer evolution po produktach tej firmy.
Zgłoś
Meni 2015-03-02, 2:41
Każdej zimy ten dźwięk oznaczał zbiórkę osiedla i zmasowany atak śnieżkami.
Zgłoś
~DMT 2015-03-02, 5:04 1
Nawet kurwa nie włączam.

Q L I M A X
Zgłoś
Ostrovsky 2015-03-02, 7:04
bez włączania miałem ją w głowie, ale dzięki za przypomnienie
Zgłoś
NastyRascal 2015-03-02, 7:22
u nas nadal mozna spotkac samochody z ta melodyjka, juz nie family frost tylko jakas inna firma chyba przejela te samochod ale melodyjka ta sama.
Zgłoś
Foodman 2015-03-02, 8:14 2
Teraz mi sie przypomnialo jak spiewalismy do melodyjki "glupi lodziaz jedzie tu"
Zgłoś
w3exe 2015-03-02, 9:57 34
up
thug life
Zgłoś
dziki-kabanos 2015-03-02, 10:03 7
Zawsze mieli drogie lody
Zgłoś
lukasw92 2015-03-02, 10:16 1
To jest właśnie jedna z tych rzeczy która kojarzy mi się z dzieciństwem.
Jest frugo, są magic stars, to teraz przywracamy "lodziarki"?
Zgłoś
Dingolotek 2022-10-22, 13:34
Idź w chuj. Wiele lat temu wyrzuciłem ze łba a Ty żeś to sporwotem wpierdalił
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów