Niech wam ta melodyjka zostanie w głowie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Mi została - pamiętam dobrze jak na początku lat '90 zaczynali jeździć. Dokładnie z tą samą melodyjką.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Weekend, kac, a ten zasuwa po ulicy i włącza tę melodyjkę na całą parę. Po przebudzeniu w głowie tylko (w rytm melodii) "Wypierdalaj chuju stąd!".
Cancer evolution po produktach tej firmy.
Każdej zimy ten dźwięk oznaczał zbiórkę osiedla i zmasowany atak śnieżkami.
u nas nadal mozna spotkac samochody z ta melodyjka, juz nie family frost tylko jakas inna firma chyba przejela te samochod ale melodyjka ta sama.
Teraz mi sie przypomnialo jak spiewalismy do melodyjki "glupi lodziaz jedzie tu"
Zawsze mieli drogie lody
To jest właśnie jedna z tych rzeczy która kojarzy mi się z dzieciństwem.
Jest frugo, są magic stars, to teraz przywracamy "lodziarki"?
Jest frugo, są magic stars, to teraz przywracamy "lodziarki"?
Idź w chuj. Wiele lat temu wyrzuciłem ze łba a Ty żeś to sporwotem wpierdalił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów