Stephen i jego nowe hobby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa przeciez to jest udawane bardziej niż od religii.... przestancie wrzucac tutaj tych idiotów. :/
@amsterdream zgadzam się, czasami zastanawiam się czy obrońcy fejków tak sobie żartują czy naprawdę są tacy naiwni. Btw. zastanawiam się ile już na tym zarobili? Chodzi mi o to, że tego typu przedsięwzięcia zaczynają się od bardzo dobrego filmiku (ten z pilotem w dupie - nigdy bym nie uwierzył, że to fejk, gdyby nie następne), a z biegiem czasu rzucają internautom perfidne, beznadziejne shity. A może pierwszy film był prawdziwy, a potem zaczęli robić fejki?
To się nazywa amerykanizna, specjalnie odpalił jakiś samochodzić żeby przebyć taki krótki dystans
Przynajmniej ma jakieś hobby i idola godnego naśladowania a nie to co gimbusy...
Jaki on ma akcent...
Pierwszy filmik ich może i był prawdziwy ale te następne 50 to już wszystko fake w chuj.
Powoli dochodzę do przekonania że wszystkie jego filmiki są podłożone
@Massive To może zacznij coś robić, aby Twoje dzieci miały bogatych rodziców?
To jest ten koles co se w dupsko pilota wkładał?
bardzo sadystyczne, po co wrzucać tu takie gówno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów