Stephen i jego nowe hobby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa przeciez to jest udawane bardziej niż od religii.... przestancie wrzucac tutaj tych idiotów. :/
@amsterdream zgadzam się, czasami zastanawiam się czy obrońcy fejków tak sobie żartują czy naprawdę są tacy naiwni. Btw. zastanawiam się ile już na tym zarobili? Chodzi mi o to, że tego typu przedsięwzięcia zaczynają się od bardzo dobrego filmiku (ten z pilotem w dupie - nigdy bym nie uwierzył, że to fejk, gdyby nie następne), a z biegiem czasu rzucają internautom perfidne, beznadziejne shity. A może pierwszy film był prawdziwy, a potem zaczęli robić fejki?
To się nazywa amerykanizna, specjalnie odpalił jakiś samochodzić żeby przebyć taki krótki dystans
Przynajmniej ma jakieś hobby i idola godnego naśladowania a nie to co gimbusy...
Jaki on ma akcent...
Pierwszy filmik ich może i był prawdziwy ale te następne 50 to już wszystko fake w chuj.
Powoli dochodzę do przekonania że wszystkie jego filmiki są podłożone
@Massive To może zacznij coś robić, aby Twoje dzieci miały bogatych rodziców?
To jest ten koles co se w dupsko pilota wkładał?
bardzo sadystyczne, po co wrzucać tu takie gówno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów