18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
mikEWrona 2012-07-16, 19:17
Kurwa przeciez to jest udawane bardziej niż od religii.... przestancie wrzucac tutaj tych idiotów. :/

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Pseudolistonosz 2012-07-16, 19:20 1
@amsterdream zgadzam się, czasami zastanawiam się czy obrońcy fejków tak sobie żartują czy naprawdę są tacy naiwni. Btw. zastanawiam się ile już na tym zarobili? Chodzi mi o to, że tego typu przedsięwzięcia zaczynają się od bardzo dobrego filmiku (ten z pilotem w dupie - nigdy bym nie uwierzył, że to fejk, gdyby nie następne), a z biegiem czasu rzucają internautom perfidne, beznadziejne shity. A może pierwszy film był prawdziwy, a potem zaczęli robić fejki?
Zgłoś
Eustachy6 2012-07-16, 19:30
To się nazywa amerykanizna, specjalnie odpalił jakiś samochodzić żeby przebyć taki krótki dystans
Zgłoś
kicaj2d4b 2012-07-16, 19:51
Przynajmniej ma jakieś hobby i idola godnego naśladowania a nie to co gimbusy...
Zgłoś
P................s 2012-07-16, 20:21
Jaki on ma akcent...
Zgłoś
CongoBongo 2012-07-16, 21:57
Pierwszy filmik ich może i był prawdziwy ale te następne 50 to już wszystko fake w chuj.
Zgłoś
WhyMe? 2012-07-16, 23:22
Powoli dochodzę do przekonania że wszystkie jego filmiki są podłożone
Zgłoś
EdmundKemper 2012-07-17, 10:37
@Massive To może zacznij coś robić, aby Twoje dzieci miały bogatych rodziców?
Zgłoś
BarteQk 2012-07-17, 12:21
jak to ktoś kiedyś powiedział, biedne dziecko bogatych rodziców
Zgłoś
kwiatek9624 2012-07-17, 12:37
To jest ten koles co se w dupsko pilota wkładał?
Zgłoś
jakubczyk1985 2012-07-17, 19:13
Massivee napisał/a:

Kurwa takie głąby a żyją w takim luksusie, brakować im nie brakuje.
Moja zazdrość sięgnęła apogeum kurwa !Obrazek

Też chce bogatych rodziców.

Jak chcesz to oddam Ci swojego starego.Nie jest bogaty ale może ci się przyda

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
P................e 2012-07-21, 12:09
bardzo sadystyczne, po co wrzucać tu takie gówno?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów