📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
notoryczny brak dziewczyny ma też swoje plusy-po 5 latach ćwiczeń mozna nakrecic ponad 2 minutowy filmik
Nikogo nie zabił ukrytym ostrzem i nie skoczył z wysokości na wóz z sianem. Ale jako fan serii piwo postawie.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Fortes soli, fortiores una.
to tylko freerun w przebraniu... dajcie strój zrobie to samo;d powinien pokazac sposob wspinaczki od Ezio i wlasnie prawdziwy skok, nie wspomne o zabijaniu. Jedyne czego nie umiem to wallflip 360 i invard side flip, za to i stroj daje piwo.
NIE ogarniam tego kurwa. Kiedy Ezio czy Altair nakurwiał te salta od ściany? Po chuj skacze na ścianę, żeby potem zeskoczyć na skochy po których szybciej jest zejść, czy od razu zeskoczyć na dół? Chuj, a nie filmik fanowski, zwykły free running tylko w przebraniu białego ninja.
Czy tylko mi on troche pedalowato wygloda ?
Za czysty stroj i te pedalowskie obcisle spodnie.
sadistic.pl/temp_pics/1b3117fe4fd2.jpg
Tak wygloda prawdziwy
Tak wygloda prawdziwy
@ up
Ten obrazek który wrzuciłeś przedstawia Assassina z "dwójki", a ten jest z pierwszej części.
Ten obrazek który wrzuciłeś przedstawia Assassina z "dwójki", a ten jest z pierwszej części.
Podobnie biegne do nocnego jak jest 10 minut przed zamknięciem
Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
których nie lubimy
trololo, szczyt bezczelnosci, zrobic bohatera z ciapatego zabojcy polujacego na europejskie szychy... hahaha... ciapaci smieja nam sie w twarz.
siedlik napisał/a:
Czy tylko mi on troche pedalowato wygloda ?
Tak wygloda prawdziwy
Wpisz sobie w google "assassin's creed 1" i przestań gadać głupoty
Do obsługi: Dlaczego usuwacie moje posty?
NicuniaMJ napisał/a:
Dlaczego usuwacie moje posty?
Ponieważ są sprzeczne z regulaminem. Zdjęcia wstawiamy tylko przez sadolowy uploader.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów