Poprosił go o autograf. Ciekawe czy premier Putin po tym incydencie pozamyka stadiony w Rosji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No cóż, Rosja ; ) Go Go Anżi Machaczkała !
@Riv3n jak nie potrafisz odróżnić człowieka, który przerywa mecz żeby dostać autograf idola (co też jest idiotyczne) od bandy idiotów rozwalających Bogu ducha winny stadion, to jest to poważny problem i powinieneś się nad tym zastanowić.
Poza tym ten koleś nie wygląda jakby był do końca normalny...
Poza tym ten koleś nie wygląda jakby był do końca normalny...
W Polsce po takiej akcji stało by 666 pałkarzy jeden przy drugim, a 'kibice' wyrywali by sobie włosy z głowy i krzesełka z trybunów, zresztą gdzie w ekstraklasie Roberto.
Prawda
...
ale za taką kasę jaką Carlos tam zarabia to powinien mu jeszcze jajeczniczkę na boczku usmażyć i wódki nalać ; )
Prawda
...
ale za taką kasę jaką Carlos tam zarabia to powinien mu jeszcze jajeczniczkę na boczku usmażyć i wódki nalać ; )
a w Polsce bylo by tak
" Kibol Staruch zaatakowal gwiazdę naszej ligi , grozi mu 5 lat wiezienia za czynną napasc "
" Kibol Staruch zaatakowal gwiazdę naszej ligi , grozi mu 5 lat wiezienia za czynną napasc "
Aaaa kurwa ... zacznie sie teraz pisanie komentarzy ... zaaaacznie. Istny kurwa kibol, wariat i zabojca. Tak na serio, to niezle sie zachowal. Tak na marginesie, to nie wiem jak te kluby sie nazywaja ale dokladnie mi chodzi o kolesia, z koszulka, ktora ma barwy podobne do Barcelony - po kiego chuja podszedl i go pomacal ? ;|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów