📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fuck Yeah baterie do wibratora:
-"Polsko, obudź się. Polsko, obudź się. Polsko, obudź się..."
- Jeszcze pięć minutek... - wymruczała Polska, przekręcając się na drugi bok.
Kurwa, cóż za wieszczka. Pewnie siostra stryjeczna od strony babki matki, Mickiewicza.
- Jeszcze pięć minutek... - wymruczała Polska, przekręcając się na drugi bok.
Kurwa, cóż za wieszczka. Pewnie siostra stryjeczna od strony babki matki, Mickiewicza.
W telewizji to gadała zajebiście, można było paść ze śmiechu.
Tu się nauczyła przemowy na pamięć i wyszło beznadziejnie...
Pewnie, gdyby miała gadać o Palikocie albo Tusku, to nie wyglądałaby tak ,,świetlanie", bo na pewno wtedy nie ,,kochałaby bliźniego jak siebie samego"
Po prostu by któregoś zjechała, zrugała i zeszmaciła.
Aha i weźcie powiedzcie mi co się stało?? Nie dotarły do mnie jakiekolwiek informacje o tym, żeby w Polsce w ostatnim czasie wydarzył się jakiś kataklizm. To czego do cholery jasnej ona każe się Polsce odrodzić ?? Znowu wróciły zabory???!!! Tylko nie mówcie mi, że znowu zniknęliśmy z map świata!!!
Tu się nauczyła przemowy na pamięć i wyszło beznadziejnie...
Pewnie, gdyby miała gadać o Palikocie albo Tusku, to nie wyglądałaby tak ,,świetlanie", bo na pewno wtedy nie ,,kochałaby bliźniego jak siebie samego"
Po prostu by któregoś zjechała, zrugała i zeszmaciła.
Aha i weźcie powiedzcie mi co się stało?? Nie dotarły do mnie jakiekolwiek informacje o tym, żeby w Polsce w ostatnim czasie wydarzył się jakiś kataklizm. To czego do cholery jasnej ona każe się Polsce odrodzić ?? Znowu wróciły zabory???!!! Tylko nie mówcie mi, że znowu zniknęliśmy z map świata!!!
robi furorę pod marketem jak cyganie z lornetkami
Brak życia erotycznego wpływa odmóżdżająco na niektóre kobiety. Tej, może już tylko pomóc długotrwała terapia w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym.
ktoś powinien ją wyruchać
clio, to Ty?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów