18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Fani bibera łódź
Qrczaak • 2013-06-15, 20:28
Siedziałem sobie dzisiaj w Łódzkim parku, z koleżanką z innego miasta, cieszyliśmy się ładną pogodą a tu nagle wstrząsneła nami tragedia. Tragedia nagła i gwałtowna.

Wstyd i hańba że takie rzeczy mają tu miejsce. Przykro mi że koleżanka musiała to oglądać.

PS. Pozniej bylo jeszcze wiecej fanow, ale nie chcicalo mi sie krecic.

Nie było bo nie szukałem.
Zgłoś
TheByQ 2013-06-16, 6:45 7
Nigdy nie ma pod ręką granatu kiedy jest potrzebny.
Zgłoś
Sprajt18 2013-06-16, 9:25
Ja tam widzę 1 rozwiązanie... Przyjebać z RPG w sam środek tego burdlu.
Zgłoś
Charles_Manson 2013-06-16, 17:31
To chyba powtórka z tego kurewsko żenującego iwenta.

facebook.com/photo.php?v=378876665560685&set=vb.366545526793799&am...

Uploader nie obsługuje, więc wrzucam w takiej formie.

Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Zgłoś
ahmatw 2013-06-16, 18:11
jebani się organizują...
gówno jak ciapaci...
Zgłoś
pyto 2013-06-16, 18:13 6
Ale nad czym sie spuszczacie, matko boska, to sa dzieci. Dzieci zachowuja sie jak dzieci. Dzieci maja dzieciece odchyly i gust.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-06-16, 18:18
Ten cały dzastin bimber już zarobił więcej kasy niż cała społeczność sadolowa zarobi przez całe życie .
Małolaty szaleją za nim a on na tym korzysta , a na ból dupy jaki mają coponiektórzy to jest maść .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
s................k 2013-06-16, 18:20
dobrze że dziś z domu nie wychodziłem...
Zgłoś
c................N 2013-06-16, 18:24 1
E tam, fani papieża ciągle gromadzą się gdzieś i to w dziesiątkach i setkach tysięcy, a tu takie coś.
Zgłoś
aleksingo 2013-06-16, 18:19
kill 'em all
Zgłoś
froqer 2013-06-16, 19:00
Qrczaak napisał/a:

PS. Pozniej bylo jeszcze wiecej fanow, ale nie chcicalo mi sie krecic.

Taaa, jasne, bałeś się, że ich bojówkarze cie pobiją
Zgłoś
zbyszko z lublina 2013-06-16, 19:13
Moda w gimnazjum, minie jak każda inna np. na emo, hipsterów, pedałów i Korwina
Zgłoś
pit@ 2013-06-16, 19:28
Zgłoś
MrAdamovSky 2013-06-16, 19:54

(było jeszcze o łodzi ale nie chciało mi się szukać)

Życie czasem jest jak szklanka bigosu w blasku zachodzącego księżyca podczas podgrzewania na powierzchni Słońca

Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Zgłoś
zielak300 2013-06-16, 20:04
Zgłoś
WesołyKaszub 2013-06-16, 21:52
ask.fm/m4dziul4
ask.fm/Ladyflack00
ask.fm/blowjive
MACIE TUTAJ LINKI DO "Bogów" tego całego zbiegowiska.
Można tam zadawać pytania anonimowo
Do dzieła
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów