📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a mnie się podoba przyśpiewka, dźwięczna i wogóle
We're racist , We're racist
and that's way we like it
We're racist , We're racist
and that's way we like it
Wszystko fajnie ale to już nie są uliczni gangsterzy tylko ludzie pracujący.
Tak w ogóle to jebać kibolskie bydło na 100%
1:05, kozak dupeczka wychodzi!
No i pięknie murzynka zgasili. A jak oni leją białych dla zabawy to wszystko fajnie jest ?
Grzegorz.C napisał/a:
Wszystko fajnie ale to już nie są uliczni gangsterzy tylko ludzie pracujący.
Czytam te twoje komentarze , które znajdują się pod prawie każdym filmikiem i mam do Ciebie pytanie?
Co Ty tu kurwa robisz? Przecież ty w ogóle nie pasujesz do tego portalu -.-
to nawet już nie jest chyba troll , ty po prostu jesteś niedojebany :O
@up
We wszystkim trzeba znać umiar nawet w hejtowaniu czarnych.
We wszystkim trzeba znać umiar nawet w hejtowaniu czarnych.
@Grzegorz.C
Człowiek z umiarem, szkoda że z hipokryzją nie masz umiaru.
Człowiek z umiarem, szkoda że z hipokryzją nie masz umiaru.
OPOROWY1337 napisał/a:
Czytam te twoje komentarze , które znajdują się pod prawie każdym filmikiem i mam do Ciebie pytanie?
Co Ty tu kurwa robisz? Przecież ty w ogóle nie pasujesz do tego portalu -.-
to nawet już nie jest chyba troll , ty po prostu jesteś niedojebany :O
No kurwa sorry, ale napisał prawdę i o ile z innymi postami jego autorstwa mogę się nie zgodzić tak w tym przypadku stanę w jego obronie. Ponieważ co tamten człowiek tym kretynom (niestety na złość też ludziom) zrobił. Jakim prawem go z tego pierdolonego metra wypychają. To co widzimy na tym filmiku to przejaw debilizmu, buractwa, prostactwa w najprostszej, najczystszej oraz spotęgowanej do potęgi n-tej postaci.
A ja powiem, że murzyn miał jaja, żeby się tam pchać. Odwagi i samozaparcia, zwyczajnych cojones nie można mu odmówić. Czego nie można powiedzieć o kastratach z wagonu, którzy ładnie śpiewają.
Mi też się podoba, no ale szkoda, że rzeczywiście nie wzięli się tak za czarne bydło tylko trafiło na raczej normalnego gościa. Ja do czarnych nic nie mam, czarnuchów za to kurewsko nienawidzę. Szkoda mi czarnych bo 85% ich populacji to czarnuchy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów