Julia Gubalska jest studentką socjologii oraz sekretarzem oddziału Warszawa Zachód partii Korwina. To także wnikliwa obserwatorka życia społecznego w Polsce, dzięki czemu zauważa na swoim Instagramie, że kobiety istnieją tylko po to by służyć mężczyznom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadek90 napisał/a:
Jej przyszły mąż wygra życie
Jej przyszły mąż wygra, co najwyżej osiedlową bazę wirusów
czekalem na puente a tu nic
Czy wy jesteście pojebani?
Ona WCALE TAK NIE UWAŻA, a jedynie mówi to, co wyborcy formacji Korwina chcieliby usłyszeć, a wszystko po to aby zdobyć popularność.
Robi was w chuja, niczym pierwsza lepsza lala na Onlyfans...
Ona WCALE TAK NIE UWAŻA, a jedynie mówi to, co wyborcy formacji Korwina chcieliby usłyszeć, a wszystko po to aby zdobyć popularność.
HardyTwardy napisał/a:
Czy wy jesteście pojebani?
Ona , a jedynie mówi to, co wyborcy formacji Korwina chcieliby usłyszeć, a wszystko po to aby zdobyć popularność.
Ja pierdole. Aż odsłuchałem co tam dziewczyna pierdoli. No zmusiłeś mnie ta wypowiedzią.
No ta. Jakiś trolling, eksperyment społeczny czy coś. Ewentualnie wycięte z kontekstu albo przegrany zakład.
Dziękuję za uwagę, życzę udanego wieczoru i zimnego piwa.
zakochałem się
Z ostatnim zdaniem się nie zgodzę, a kto będzie robił pranie, jedzenie, gałę itp?
to można było przeczytać w pierwszej księdze, napisanej 6000 lat temu, tak się stało 100 lat po stworzeniu świata, z winy kobiety nawiasem mówiąc.
Tak trochę jakby ktoś odkrył koło i wszyscy zatrzymywaliby samochody i zaczeli bić mu brawo.
Pewne rzeczy można zakrzyczeć, ale nie da sie ich przeskoczyć.
Tak trochę jakby ktoś odkrył koło i wszyscy zatrzymywaliby samochody i zaczeli bić mu brawo.
Pewne rzeczy można zakrzyczeć, ale nie da sie ich przeskoczyć.
kobiety powinny jeszcze podziękować za to że mogą służyć mężczyznom
Doskonały materiał na żonę.
moro777 napisał/a:
Pierwsza kobieta która uzyskała samoświadomość.
Teraz tylko czekać jak jej chuj wyrośnie.
Folur napisał/a:
czytam komentarze i mam wrażenie że piszą je sami zjebani gwałciciele
To się nazywa projekcja
Prawda boli, ale jak by człowiek nie miał uczuć i emocji a wszystko było chłodną kalkulacją to jej słowa są prawdą. Oczywiście to przesada bo świat nie jest czarno biały jednak nigdy nie będzie znaku równości o co te lewackie ścierwo postuluje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów