18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
W skrócie:

Użytkownik YouTube FranSnk3d, stworzył własną wizje nadchodzącego Grand Theft Auto V, jego dzieła prezentują się niezwykle, lecz uwaga - nie przedstawiają realnego GTA.

GTA 5 GAMEPLAY in the air:

GTA 5 GAMEPLAY:

Grand Theft Auto V Gameplay GTA 5 Beta:

Nacieszcie oczy, bo GTA od Rockstargames nie będzie tak wyglądać.

Zgłoś
KMD 2013-05-30, 12:20 1
Kupuję grę w dniu premiery, albo pare dni po, w empiku.
Albo i przed

Nie mam zamiaru czytać nic o tej grze, bo dla mnie to kultowa gra, a jak jakiś brudas mi powie, że tak nie jest, to może mi zaszczepić tę myśl.
Jestem weteranem GTA. To mój ulubiony symulator

GTA 4 EVER!!!

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
max1071 2013-05-30, 12:33
HAHAHAHAH to animacje zrobione przez nvidie na pokaz SHIELD
Zgłoś
tigerqaz 2013-05-30, 12:37 3
Cytat:

Nacieszcie oczy, bo GTA od Rockstargames nie będzie tak wyglądać.

To dobrze bo auto z drugiego filmu giba się jak pierdolony rezus

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2013-05-30, 13:08
Żaden z powyższych filmików nie jest gameplay'em GTA V ciemniaki. To zwykłe filmy animowane (dlatego tak zajebiście wyglądają), niemające zupełnie nic wspólnego z grą. Filmiki te są na YT ponad rok.
Zgłoś
Jesuz 2013-05-30, 13:27 2
Zajebiście? Przecież w porównaniu do trailera GTA V te auta wyglądają chujowo, fizyka również.

BTW coraz więcej plotek jest na temat GTA V na PCty. Amazon wystawił nawet preorder wersji na PC, a Rockstar nie dementuje, więc można założyć, że będzie nie tylko na konsole.
Zgłoś
Frusciante93 2013-05-30, 13:35
Myslę że na Pentium 4 odpali
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-05-30, 13:54
Piwo za Rosomaka wyskakującego z samolotu! (pierwszy filmik)
Zgłoś
JAjkowodoRkeczykiel 2013-05-30, 14:18
Ale chujstwo. Nie było wzbicia pyłów przy starcie helikoptera. Totalne dno. Żadnego realizmu...
Zgłoś
Misza25 2013-05-30, 14:28 1
Osoby które piszą, że GTA V nie wyjdzie na PC są idiotami.
Przecież zawsze tak było - GTA Najpierw wychodzi na Konsolę, a pół roku później zostaje wydana na PC'y.
To samo było z GTA IV i dodatkami. (EFLC).
Mimo wszystko, mam to w dupie. I tak kupię na konsole, gdyż opymalizacja na PC będzie zjebana
Zgłoś
glokjp 2013-05-30, 14:36
0:25 w pierwszym filmiku: Ten samolot powinien się rozbić już po uderzeniu w pierwsze drzewo!

sss
Zgłoś
IwanMT 2013-05-30, 15:32
te gameplay'e zawsze takie zajebiste, a jak gra wychodzi to chujowizna.
standardowo.
Zgłoś
dodii 2013-05-30, 18:35
Na chuj tu wchodzicie skoro nawet wam się nie chce przeczytać co autor tematu napisał kurwa na samym początku? Jesteście jebanymi bambusami czy o co chodzi?

Cytat:

Użytkownik YouTube FranSnk3d, stworzył własną wizje nadchodzącego Grand Theft Auto V, jego dzieła prezentują się niezwykle, lecz uwaga - nie przedstawiają realnego GTA.

Użytkownik YouTube wg. was stworzył nowe GTA, tak? A dla tych co lubią trochę tłuszczu z dupy ruszyć w którąś stronę, to może zawitacie youtube to się i może dowiecie, że to animacje.
Zgłoś
hamer16 2013-05-30, 22:17
na pierwszym filmiku w 00:50 jest rosomak
Zgłoś
shogun1337 2013-05-31, 1:06
a wszystko zrobione z sampli w vue
i.sadistic.pl/pics/17afa6c1812d.jpg
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-05-31, 2:00
1,2 kurwa klasyk ,3 przeszedlem i jeszcze vice city potem gralem w 4 i juz kurwa nie bylo tej zajafki kurwa nie wiem czemu nie jaraja juz mnie takie gry, moze dlatego ze jak gralem w 3 to bylem jeszcze prawiczkiem kochajacym tylko komputer
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów