18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
W skrócie:

Użytkownik YouTube FranSnk3d, stworzył własną wizje nadchodzącego Grand Theft Auto V, jego dzieła prezentują się niezwykle, lecz uwaga - nie przedstawiają realnego GTA.

GTA 5 GAMEPLAY in the air:

GTA 5 GAMEPLAY:

Grand Theft Auto V Gameplay GTA 5 Beta:

Nacieszcie oczy, bo GTA od Rockstargames nie będzie tak wyglądać.

Zgłoś
E................k 2013-05-29, 16:56
O tą grę lubię .
Zgłoś
rockface123 2013-05-29, 18:05 19
najebanie wszędzie refleksji nie czyni z gry ciekawej, tylko jakieś świecące jak choinka gówno, moim zdaniem mam nadzieje że fabuła bedzie ciekawa ale juz mi sie piątka podoba poza zajebistym pomysłem nie zrobienia piątej czesci na pc, bo wkoncu gta 1 wyszło pierw na ps4 prawda?

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Isthistheend 2013-05-29, 18:08
gdyby tak wygladalo to bym sie nie obrazil.
Zgłoś
D................k 2013-05-29, 18:08 2
Materiał zamieszczony na filmikach to jakaś modyfikacja do "GTA IV" czy może zwykłe CGI?
Zgłoś
MówMiAndrzej 2013-05-29, 18:51
Fajnie to wygląda, ale gdyby jeszcze wrzucili filmik z jakimś strzelaniem to wtedy byłoby miodzio.
Zgłoś
MrTijomono 2013-05-29, 22:28 2
Silnik graficzny ewidentnie z IV, poza tym coś im spierdoliło z podwozia w filmiku z SUVem
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-05-29, 22:40
W jakości i płynności takiej, jak na filmach będzie na kompie,
który będzie do kupienia za około 3 lata.
Optymalizacja...
Zgłoś
Bezem 2013-05-30, 0:47 3
MrTijomono napisał/a:

Silnik graficzny ewidentnie z IV, poza tym coś im spierdoliło z podwozia w filmiku z SUVem

Ten no... To chyba metalic jest...
Zgłoś
heyah077 2013-05-30, 11:31
widziałem to już dawno jest wypas !!!
Zgłoś
teken 2013-05-30, 11:33 4
Zwykły mod

Zgłoś
theVenator 2013-05-30, 11:49 5
@rocketface
Refleksje to są na kiblu w czasie stawiania kloca. REFLEKSY. Abstrahując od tych flar i odbłysków to ta gra ma tekstury których nie uciągnie chyba żaden pecet poza tymi z NASA. To sprawia, że jest całkiem fotorealistyczna. Taka moja refleksja
Zgłoś
Lord_Viader 2013-05-30, 11:50
10fpsów ale za to jaka grafika!
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2013-05-30, 11:51 1
W starszych częściach GTA jeszcze niekoniecznie... ale w GTA 4 to jeździłem już tylko po chodnikach

Chuj mi na imię.
Zgłoś
J................r 2013-05-30, 12:04 3
Procesor rozjebannyyy!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów