📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lewe górne rozumiem, lewe dolne rozumiem i prawe dolne również. Co ma ta dziewczynka w prawym górnym rogu do tego?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Zaginięcie_Madeleine_McCann
pl.m.wikipedia.org/wiki/Fantastyczna_Czwórka
pl.m.wikipedia.org/wiki/Zaginięcie_Madeleine_McCann
Their stuff at least sticks together"
Niema nic, tak samo jak w filmie.
Łap piwerko za sam avatar. PS ktoś wie jak dodać tego pajaca Pepsistico do ignorowanych? Ozłocę za instrukcje
Nie ma to jak zakryć logo JBZD napisem MARVEL xD
to jest Madeleine McCann, dziecko co zagineło kiedyś tam 2007 roku i słuch po niej zaginął. adekwatnie do postaci w filmie potrafi znikać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów