📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
pewnie bałkańczyk to samo gówno co muslimy i lewaki
skibax84 napisał/a:
wa... ale Toronto jest w Kanadzie nie w USA....
oczywiście, rozpędziłem sie, już poprawione.
Kurwa jaki mix Gościu nie mógł się zdecydować kto wróg a kto przyjaciel i napierdalał wszystkich.
Nie wiadomo co się wydarzyło przed nagraniem, ale sądząc bo berserker-mode to za darmo nie dostał
Ci czarni, wszyscy do siebie podobni. Mogło mu się pojebać.
Biały zachowuje sie jak czarny a czarni jak biali. WTF?
skibax84 napisał/a:
wa... ale Toronto jest w Kanadzie nie w USA....
Niby tak, ale można ją podciągnąć pod prowincje brytyjsko-amerykańską. Chociażby dlatego, że niby samodzielny rząd podejmuje decyzje po ekspertyzach i wytycznych Waszyngtonu oraz Londynu.
Mądrze zrobił - jakby nie jebnął białej na koniec to by mu mogli dać paragraf za napaść na tle rasowym, a tak dostanie pewnie zawiasy za zakłócanie publicznego porządku.
Pliz, pionowo jest i jeszcze ktoś to wyrenderował w 16:9
Można by też powiedzieć odnośnie tego gościa ,,z przyzwyczajenia zajebał czarnemu, a babka to tylko bonus,, XD
Halman napisał/a:
oczywiście, rozpędziłem sie, już poprawione.
Można by też powiedzieć odnośnie tego gościa ,,z przyzwyczajenia zajebał czarnemu, a babka to tylko bonus,, XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów