📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja bym to mahoniowej części USA i innych cywilizowanych krajów zalecił… jako podstawa lekcji biologii, blok tematyczny powinien mieć podtytuł „rozmnażanie jest złe”!
A już myślałem, że to prawdziwa małpia pała. Choć jedna małpa straciła by zdolność do reprodukcji. Zawsze to coś...
KonioBijca napisał/a:
A już myślałem, że to prawdziwa małpia pała. Choć jedna małpa straciła by zdolność do reprodukcji. Zawsze to coś...
chłopie wyjdź z piwnicy , od razu widać że ma cycki , a tobie tylko ta palą w głowie
maxkulczyk napisał/a:
chłopie wyjdź z piwnicy , od razu widać że ma cycki , a tobie tylko ta palą w głowie
Palą to chyba twoją starą na stosie, bo pierdolisz farmazony jak potłuczony...
szkoda że jej się cipa nie opaliła, przestałoby może jebać w końcu śledziem od tego co tam hoduje
Wielce zdziwiona ze strapon z gumolitu sie zajaral....
Swiat bylby lepszy bez smoluchow
No moze nie lepszy, ale srednia IQ swiatowa znacznie poszybowala w gore
Swiat bylby lepszy bez smoluchow
No moze nie lepszy, ale srednia IQ swiatowa znacznie poszybowala w gore
To wina białych. Przywieźli statkami przodków tego, nauczyli mówić i używać sztućce. Teraz maciniowa machina przejmuje władze w hamburgerowni.
nawet dźwięki wydaje jak skurwiały małpiszon
A już myślałem że będzie płonący anal, że dojdzie do inicjacji pochodnią a tak to materiał huja warty.
Takiego żeby zagasić to najlepiej szybciorkiem do pizdy wjechać i wtedy byłby materiał na harda że hoho.
A już miałem nadzieję że pęknie wypełnienie i się poprzykleja do nygusa :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów