Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To zawód z pasją. Ogromna pasją.
Każdy czarny jest potencjalnym zagrożeniem więc najpierw strzelać później zadawać pytania.
Fantazyjne hobby amerykańskiej policji... opróżnić w końcu cały magazynek w czarnego...
Jakby wolno byłoby ci to zrobić, to też byłoby to twoje ulubione hobby.
Jakby wolno byłoby ci to zrobić, to też byłoby to twoje ulubione hobby.
Poza tym, tam powinno być prawo, które nakazuje wypruć minimum jeden magazynek w negrosa.
Grunt to mieć jakieś pożyteczne hobby - a nie tylko przed komputerem siedzieć
Ja bym chciał sprzed komputera dronem z podczepionym minigunem sterować i ścigać tych czarnuchów
Ja bym chciał sprzed komputera dronem z podczepionym minigunem sterować i ścigać tych czarnuchów
Cudowna fantazja! Przestań grać w gry video i idź z innymi dziećmi na sanki, puki śnieg jest na Podlasiu.
Cudowna fantazja! Przestań grać w gry video i idź z innymi dziećmi na sanki, puki śnieg jest na Podlasiu.
Właśnie wychodzę, ale pokręcić bączki moją aż kolącą oczy beemką ;P
Właśnie wychodzę, ale pokręcić bączki moją aż kolącą oczy beemką ;P
Koli bo jest różowa i z 1990 toku? Spoko tylko pamiętaj, że pod remizą nikogo jeszcze nie ma.
"puki" serio? wogóle wiesz co znaczy słowa "pukać"?
Koli bo jest różowa i z 1990 toku? Spoko tylko pamiętaj, że pod remizą nikogo jeszcze nie ma.
Adwent,pobożny lud zabaw hucznych nie urządza,w pierwszy dzień świąt będą tłumy w liczbie 30 % miejsc.
"puki" serio? wogóle wiesz co znaczy słowa "pukać"?
Nje fiem co znadży pókadź. Na wshodzie mierzkam. Co znadż suofo pókadź?
Nje fiem co znadży pókadź. Na wshodzie mierzkam. Co znadż suofo pókadź?
Ty nie wiesz co to znaczy pukać, ale nie dlatego, ze mieszkasz na wschodzie, tylko dlatego ze masz 40 lat, mieszkasz z matka, nie używasz dezodorantu bo to wymysł szatana, a wąsa nie goliłeś od 14 roku życia
Ty nie wiesz co to znaczy pukać, ale nie dlatego, ze mieszkasz na wschodzie, tylko dlatego ze masz 40 lat, mieszkasz z matka, nie używasz dezodorantu bo to wymysł szatana, a wąsa nie goliłeś od 14 roku życia
Dodam że z twoją matką. Chujowa jest, ale od tylu znośna. Ona tez nie goli wąsa wiec jak by to przeczytała sprawił byś jej przykrość. Sebastian nie wygłupiaj się tylko idź z psem i śmieci wyrzucic.
A i dzisiaj światowy dzień pizdy wiec zostawiłem ci 2pln na stole na Prince Polo. Twój dzień wiec zaszalej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów