W czepku pierdolony urodzony...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba nawet poczuł się jak nowo narodzony
A tak swoją drogą, jak widzę, że materiał od Ciebie, to wiadomo, że warto włączyć, dobra robota!
A tak swoją drogą, jak widzę, że materiał od Ciebie, to wiadomo, że warto włączyć, dobra robota!
uwielbiam mentalność tamtego ludu
gość ciężarówką nawet nie zaczął hamować, skuterzyści: reakcji brak
a potrącony... tym razem wstał i żyje dalej
nie zdziwiłabym się jeśli sadistic byłby na "żółtej" licencji
gość ciężarówką nawet nie zaczął hamować, skuterzyści: reakcji brak
a potrącony... tym razem wstał i żyje dalej
nie zdziwiłabym się jeśli sadistic byłby na "żółtej" licencji
To trzeba mieć cela, 4 osie - 14 opon i jeszcze kuźwa nie trafić...
oczami30latki napisał/a:
uwielbiam mentalność tamtego ludu
gość ciężarówką nawet nie zaczął hamować
Ja rozumiem, że żyjemy w europie gdzie za morderstwo dostaje się po 60h prac społecznych, ale jednak w chinach obowiązuje kara śmierci, i na 100% kierowca gdy mógł chciałby uniknąć tej sytuacji.
Rowerzysta zapewne był w martwym punkcie, a film świetnie pokazuje, że jadąc ciężarówką nawet nie poczujesz, że w coś się wjechało
kurwa tyle kół i nie trafił
Wypadek sfilmowany przez trzy kamery. Dla oglądacza serwisów sadolopodobnych to oczywiście dobre, ale czy na pewno taka rzeczywistość nie jest jednak odrobinę przerażająca?
@up
No i fakt, żeby nie zmieniać pasa w czasie pokonywania skrzyżowania, bez sygnalizowania zamiaru wykonania tego manewru i bez wcześniejszego upewnienia się, że żaden pierdolony tir nas nie wyprzedza.
Swoją drogą, to ten rowerzysta był głuchy? Nie słyszał, że jedzie za nim tak jebutna ciężarówka?
No i fakt, żeby nie zmieniać pasa w czasie pokonywania skrzyżowania, bez sygnalizowania zamiaru wykonania tego manewru i bez wcześniejszego upewnienia się, że żaden pierdolony tir nas nie wyprzedza.
Swoją drogą, to ten rowerzysta był głuchy? Nie słyszał, że jedzie za nim tak jebutna ciężarówka?
W czepku i bez mózgu
Kierowca ciężarówki nawet go nie widział. Się wpierdolił tym rowerem. Może i w czepku urodzony, ale inteligencję to chyba właśnie po tym czepku odziedziczył.
Ciężarówka nie ma przedniego lusterka - nie ma szans by zobaczyć pojeba który nagle postanowi dziwnie jechać. Mnie osobiście rozwaliło to coś co jechało skuterkiem (pod koniec filmu) - zero przejęcia i reakcji... czyżby tam mieli często takie sytuacje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów