Albo ma skilla, albo jest głupiliveleak.com/view?i=e69_1384052615
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest głupi
widać że ma więcej szczęścia niż rozumu i na koniec jak gdyby nigdy nic gaz do cechy pajac jak chuj
widać że ma więcej szczęścia niż rozumu i na koniec jak gdyby nigdy nic gaz do cechy pajac jak chuj
Filmik trzyma w napięciu to plus. Lecz minus za to że nie w nikogo nie przypier*olił...
w mojej opinii jedno nie wyklucza drugiego - wyjątkowy idiota nieźle zapierdala
RagicMabbit napisał/a:
wyjątkowy idiota nieźle zapierdala
w której części filmiku on tak strasznie zapierala idioto?
Ma trochę umiejętności (nie spanikował), ale szczęścia ma zdecydowanie więcej - jakby samochód z drugiej strony skrzyżowania był już na początku pasa, to nie miałby najmniejszej szansy na jego ominięcie...
Kurwa mać! Wypierdalaj z tym swoim skillem do brytoli. Tu jest POLSKA i tu piszemy po POLSKU!
Rozumiem, gdy jest dowcip po angielsku i w naszym ojczystym języku traci on sens, lub też gdy ktoś wrzuca film w oryginalnej wersji językowej. Jednak nie jestem wstanie zrozumieć złamasy dlaczego zamieniacie POLSKIE słowa na jakieś zjebane zachodnie zamienniki. Wstydzicie się?
Rozumiem, gdy jest dowcip po angielsku i w naszym ojczystym języku traci on sens, lub też gdy ktoś wrzuca film w oryginalnej wersji językowej. Jednak nie jestem wstanie zrozumieć złamasy dlaczego zamieniacie POLSKIE słowa na jakieś zjebane zachodnie zamienniki. Wstydzicie się?
albo jedno i drugie...
W składance win/fail gdzieś było. Mało co nie przykurwił 2 razy to potem jeszcze musiał dopierdolić w manetkę...
Ma czy nie ma, i tak jest głupi. Potem będzie płacz, że go kierowca nie zauważył.
koleś ma albo jebitną czkawkę, albo atak epilepsji bo go już na początku rzuca na tym komarze jak pojebane...
Jest kurwa pierdolonym kretynem który nie rozróżnia zielonego od czerwonego światła, tym bardziej że dwóch kierowców się zatrzymało a ten tępy chuj musiał się popisać. Mógł się rozjebać bo przez takich pajaców właśnie zwykli motocykliści są uważania za "dawców"
Jebany debil. LwG
Jebany debil. LwG
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów